Nationala U21

Bratu îl cheamă din nou pe Drăgușin la naționala de tineret! Fundașul Sampdoriei a refuzat ultima convocare

El nu a evoluat deloc la echipa de club în acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 13:09
Data actualizarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 13:19

Protagonist al unui scandal la naționala de tineret, după ce a refuzat să se prezinte la selecționata lui Florin Bratu, Radu Drăgușin a primit o nouă convocare la Under 21.

Fundașul împrumutat de Juventus la Sampdoria se numără printre jucătorii din străinătate convocați pentru meciurile amicale din noiembrie, cu Italia și cu un adversar care încă nu a fost anunțat.

Pentru aceste două partide, Florin Bratu a apelat la Radu Drăgușin (Sampdoria / Italia), Alexandru Țârlea (Alaves / Spania), Ricardo Farcaș (Siena / Italia), Louis Munteanu (Fiorentina / Italia), Marius Corbu (Akademia Puskas/Ungaria) și Daniel Birligea (Teramo Calcio / Italia), a precizat FRF pe site-ul oficial.

Stoichiță: ”Nu știu dacă el a ales bine Sampdoria” 

La ultima acțiune a naționalei Under 21, Drăgușin a refuzat convocarea, motivând că vrea să rămână la formația de club pentru a se acomoda. El nu a debutat încă pentru echipa din Serie A.

"Drăgușin s-a dus la Sampdoria, uite că nu joacă! Eu mă gândesc la el ca la un jucător de 19 ani pe care l-am văzut în naționala României, cu niște calități deosebite. Din păcate, nu știu dacă a ales bine și el Sampdoria. 

Lucrul ăsta trebuia speculat altfel. El trebuia să aleagă altfel. Să fie el pilonul de rezistență, nu să fie plantat el lângă alții", declarase anterior Mihai Stoichiță la Pro X, în emisiunea ”Ora Exactă în Sport”.

Modifică setările cookies