Destinație surpriză pentru Ciprian Tătărușanu? Ipoteza lansată de jurnaliștii italieni despre viitorul portarului român

Ciprian Tatarusanu AC Milan Fiorentina Serie A Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 21:15
Data actualizarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 21:25

După accidentarea lui Mike Maignan, Ciprian Tătărușanu a fost folosit titular în poarta celor de la AC Milan.

Mike Maignan este goalkeeperul de bază al celor de la AC Milan, dar accidentarea sa l-a făcut să stea departe de poarta „rossonerilor”. În acest sens, Ciprian Tătărușanu a prins mai multe minute ca niciodată pentru formația de pe San Siro.

Gazzetta dello Sport a anunțat că Stefano Pioli se va baza în continuare în poarta lui Milan, până la revenirea lui Mike Maignan, însă goalkeeperul român are zilele numărate pe San Siro.

Tuttomercatoweb anunță că Ciprian Tătărușanu ar putea reveni la Fiorentina în această iarnă, formație la care a mai evoluat în trecut, timp de trei sezoane, în perioada 2014-2017.

Situația portarului, una dintre problemele lui AC Milan

 

Gazzetta dello Sport a analizat situația portarului român, evidențiind ezitările acestuia în poarta formației de pe San Siro.

"Prima problemă de rezolvat la Milan e a numărului unu, adică a portarului. Pulpa lui Maignan e instabilă, la fel ca defensiva rossoneră. Fără el, unica victorie fără gol primit a fost cea de pe 8 octombrie, cu Juventus.

Golurile încasate sunt cuantificabile (Tătărușanu are 15 primite în 14 partide din Serie A și Liga Campionilor), senzația de precaritate nu, dacă nu vor continua scenele care au devenit virale pe rețelele sociale, cu Tomori care-i reproșează românului unele intervenții nesigure ori vreo ieșire deloc impecabilă", au scris jurnaliștii italieni.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!