VIDEO ”Milanul cu Maignan este una, cu Tătărușanu alta”. AC Milan s-a resemnat cu pierderea francezului și va miza tot pe român

Ciprian Tatarusanu AC Milan Champions League mike maignan Serie A Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Octombrie 2022, 10:30
Data actualizarii: Joi 20 Octombrie 2022, 10:30

Portarul Mike Maignan, locul 25 în ierarhia Balonului de Aur și cel mai bun goalkeeper din Serie A, s-a accidentat din nou.

Tuttomercatoweb anunță joi dimineața că Mike Maignan, portarul titular al lui AC Milan, locul 25 în ierarhia Balonului de Aur și cel mai bun goalkeeper din Serie A, rămâne indisponibil și va fi înlocuit, de voie, de nevoie, cu românul Ciprian Tătărușanu.

”Ieri, Maignan a început antrenamentele cu coechipierii săi la Milanello, dar, în momentul în care a făcut o degajare, a simțit din nou dureri la gamba stângă și s-a întors la vestiare. 

Examinările clinice au arătat o leziune de mușchiului soleus de la piciorul stâng. Este vorba, așadar, de același picior ca și în cazul accidentării anterioare, pe 23 septembrie, în Franța - Austria, dar de un mușchi diferit.

Maignan = Tătărușanu + jucătorii de câmp

Comunicatul emis de AC Milan pomenește de un nou control în 10 zile, dar este practic imposibil, având în vedere delicatețea zonei (din nou) accidentate, să-l vedem pe Maignan pe teren în tricoul rossonerilor înainte de 4 ianuarie 2023, ziua meciului cu Salernitana de după pauza forțată pentru Cupa Mondială, la care participarea lui Maignan este, desigur, legată de o recuperare treptată și atentă.

Ca înlocuitori, Milan se va baza din nou pe Tătărușanu și pe forța grupului de jucători de câmp; sintagma "înlocuitori" la plural este intenționată, pentru că este obiectiv să se afirme că Milanul cu Maignan este una, și cu portarul român alta”, a explicat Tuttomercatoweb.

Tătărușanu a evoluat în 5 partide pentru AC Milan în acest sezon (3 în Serie A și 2 în Champions League). Un singur meci l-a încheiat fără gol încasat.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!