DERBY cu scantei in Bulgaria! Sefii lui Reghe, la un pas de bataie cu sefii lui Ludogorets! Reactiile lui Keseru, Moti si Prepelita

Derby-ul Bulgariei dintre Litex si Ludogorets s-a incheiat egal, scor 1-1. 

Reghe se lupta cu Keseru, Moti si Prepelita pentru titlul din Bulgaria. Litex a facut egal cu campioana Ludogorets, iar ambele echipe sunt la egalitate in clasament, cu cate 19 puncte puncte dupa 10 etape.

Au iesit scantei ca la orice derby din Bulgaria. Sefii celor doua echipe au fost la un pas de bataie la oficiala, iar Litex a jucat cu un om in minus timp de 30 de minute.


"E normal, e un derby. nu cred ca trebuie sa ajungem acolo. La urma urmei e un meci de fotbal, tre sa existe fair-play. Este normal, cand joaca primele 2 echipe e normal sa existe asemenea momente",
a declarat Reghe pentru ProTv dupa meci.

Antrenorul roman e multimit cu scorul de 1-1, mai ales ca echipa sa a jucat in inferioritate numerica.

"Eu sunt multumit, mai ales ca am juca mai mult de 30 de minute in 10 oameni. Sa spunem ca sunt multumit cu un punct, dar cred ca si in 10 oameni am avut 3-4 ocazii clare pe contraatac cand puteam sa marcam", a mai spus Reghe, care se lupta pentru titlul din Bulgaria cu Keseru si Prepelita, fostii sai elevi, dar si cu Moti.


"Mi-a facut placere sa ii revad si oriunde ma voi duce si intalnesc jucatori cu care am lucrat imi va face placere. Am venit sa castig titlul. Am spus de la bun inceput ca vreau sa castig titlul", a mai spus Reghe.
 

Keseru: Litex, ca Steaua - foarte agresiva!


"Ma asteptam sa iasa scantei, dar a fost ok, a fost in limita regulamentului in cele mai multe situatii. Am dominat mi se pare clar acest meci dar n-a fost de ajuns ca sa-l castigam.

Ca si un alt meci, am facut abstractie de acest aspect, s-au vazut si caracteristicile pe care le-a dat si echipei Steaua, adica o echipa foarte foarte agresiva", a spus Keseru.


Moti: Litex a crescut de cand e Reghe!

"Au fost scantei la meciurile cu Litex, dar asta din dorinta de a castiga. Litexul de cand a venit Reghe, ultimele meciuri au crescut foarte mult. Cu siguranta e o contracandidata la campionat. Nu ne e teama, noi suntem bucurosi ca avem o contracandidata serioasa"


Prepelita: Egalul nu ne multumeste!

"Nu suntem multumiti, dar asta e. Am luptat pana in ultimul minut sa inscriem. As vrea sa castiga titlul aici, dar nu vreau sa intalnesc o echipa romaneasca in Champions League". 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Israelul vrea să sesizeze ONU, în urma atacului asupra petrolierului MT Mercer Street, care s-a soldat cu moartea unui român
BRAT
Modifică setările cookies