Dennis The Man! Românul are Parma la picioare după victoria cu SPAL: „Impresionant! Este devastator!” Ce note a primit 

Dennis Man Parma SPAL Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Februarie 2022, 18:04
Data actualizarii: Sambata 26 Februarie 2022, 18:14

Dennis Man, spectacol în victoria cu SPAL, 4-0.

În această iarnă, Giovanni Becali a încercat să-l transfere pe Dennis Man (23 ani) la Alanyaspor și Salernitana. Chiar dacă nu mai era titular în sistemul lui Iachini, fostul jucător al FCSB-ului nu a fost tentat să meargă la nou-promovata din Seria A, în timp ce  negocierile cu clubul din Turcia au căzut în ultimele ore ale campaniei de achiziții.  

Așa că, după plecarea lui Valentin Mihăilă (22 ani) la Atalanta, Dennis Man a rămas singurul român la Parma. Iar acest lucru pare că l-a responsabilizat pe arădean. Acesta și-a recâștigat locul de titular în echipă și a ajuns să aibă evoluții constante. În ultima prestație, 4-0 cu SPAL, Man a fost remarcatul jurnaliștilor italieni. 

„Când oboseală îi răpune pe adversari, își mărește și mai mult ritmul”

Parma Live laudă modul în care s-a adaptat atacantul la noul sitem, 3-4-3, și admiră efortul pe care îl face pe tot parcursul meciului. De asemenea, Man a fost încredințat acum și cu „desenarea” fazelor ofensive, primind cea mai mare notă după duelul cu SPAL, 7,5.

„Marea victorie a lui Iachini este modul în care acest tip a intrat în noul său rol și cât de bine o face: accelerații care despărtesc jocul, acoperire punctuală și încă nouăzeci de minute pe teren pentru român. Impresionant e ca atunci când ritmul scade și oboseala îi învăluie pe adversari și coechipieri, fostul FCSB își mărește și mai mult ritmul și este devastator”, au scris publicația Parma Live. 

Calitățile lui Man au fost obeservate și de Spot Parma, care i-au acordat credit românului pentru victoria cu SPAL, notându-l cu 6,5, a doua notă de pe teren. Laureatul a fost Gianluigi Buffon (44 ani), carea a văzut nota 7. 

„Continuă să înainteze fazele de învățare ale noului rol: simțul poziției, accelerații, dribling și, mai mult decât atât, pasa de gol pentru golul de 3-0, al lui Vazquez”, a titrat Spot Parma. 

În urma acesti victorii, Parma ocupă locul 12 în Serie B, cu 32 de puncte după 26 de etape, fiind departe de pozițiile care duc în primul eșalon din Italia.

Rezumatul meciului Parma - SPAL 4-0

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!