Dennis Man George Puscas marius marin Parma Pisa Stranieri

Italienii, încântați de Dennis Man după prestația în fața echipei lui Marius Marin și Pușcaș: „Ridicați mâna dacă ați fi pariat un euro pe asta!” Ce note au primit românii 

Pisa și Parma s-au întâlnit în etapa cu numărul 25 din Serie B, 0-0. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2022, 23:06
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 23:09

Duelul i-a pus în față pe câțiva dintre fotbaliștii români care evoluează în Italia. Pentru gazde, Marius Marin și George Pușcas au fost trimiși titulari de antrenorul D'Angelo. De cealaltă parte, după ultimele etape, Dennis Man se bucură de încrederea lui Giuseppe Iachini, fiind și el trimis titular, însă într-o poziție inedită, în banda stângă, acolo unde a jucat și pe postul de mijlocaș.

Deși nu s-a marcat, românii s-au făcut remarcați, în special fostul jucător de la FCSB, cel mai scump transfer făcut de Parma în cursul iernii trecute. 

Notele primite de fotbaliștii români după Pisa - Parma

Cei de la tuttomercatoweb l-au notat pe Marius Marin cu 6, în timp ce George Pușcaș, care a marcat în etapa trecută, a primit nota 5.5 pentru prestația din meciul cu Parma. 

„Prestație bună atât în faza de non-posesie, cât și în cea de inserție. Plătește pentru nervii avuți la final, când primește un cartonaș galben ce putea fi evitat”, au scris despre Marin italienii.

În cazul lui Pușcaș, italienii au evidențiat faptul că atacantul a fost ținut foarte bine de coechipierii lui Man: „S-a luptat mult pentru echipă, însă nu reușește să se dezlănțuie, asta și pentru că este controlat bine de Danilo și coechipierii săi”. 

Dennis Man, cele mai mari note de la Parma! Italienii l-au lăudat pe român 

În cazul lui Dennis Man, fotbalistul care a început să își recâștige locul în echipa Parmei a fost extrem de lăudat după prestația din meciul cu Pisa. Cei de la tuttomercatoweb l-au notat cu 6.5, cea mai mare notă din echipă. 

„Cel care atinge de cele mai multe ori mingea la Parma. Probabil își face datoria când trebuie să se apere însă când prinde balonul întotdeauna încearcă să propună o fază ofensivă periculoasă. Probabil este penalizat și de postul din teren”, se arată în analiza sursei citate.

ParmaToday i-a dat aceeași notă lui Man, 6.5, cea mai mare din echipă, iar cuvintele de laudă nu au încetat să apară: „Cel mai bun de pe teren. Concentrat, mereu implicat în joc, s-a lansat în câteva sprinturi care ar fi putut fi exploatate mai bine. Aproape de câteva finalizări prețioase. A alergat foarte mult”. 

Cei de la ParmaLive l-au notat cu 7 pe Dennis Man, remarcând într-un mod pozitiv schimbarea de post a acestuia și prestația: „Ridicați mâinile dacă ați fi pariat un singur euro pe evoluția românului în rolul de al cincilea mijlocaș. Deși nu a fost cea mai flatantă poziție pentru el, băiatul continuă să demonstreze angajament și implicare, reușind să strălucească pe ambele faze excelent”. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!