edi iordanescu Dennis Man Echipa Nationala romani italia Nationala

Edi Iordănescu, cu ochii pe românii din Italia. Ce i-a transmis lui Dennis Man

Edi Iordănescu a semnat un contract cu Federația Română de Fotbal până în 2024. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 11:01
Data actualizarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 11:13

Noul selecționer al echipei naționale a început abrupt munca și speră să-i ducă pe tricolori la Euro 2024, obiectivul impus de președintele de la Casa Fotbalului, Răzvan Burleanu. 

La Pro X, săptămâna trecută, antrenorul naționalei a explicat care au fost primii pași făcuți în noul său job și a subliniat că va duce România din nou la un turneu final.

Selecționerul, mandat început în viteză

Antrenor care analizează în detaliu evoluțiile potențialilor jucători pentru națională, fiul lui Anghel Iordănescu a urmărit nucleul românilor din Italia, iar săptămâna viitoare ar putea pleca în Peninsulă.

“M-am adaptat la specificul fișei postului. Azi am văzut toți jucătorii noștri din campionatul Italiei, Serie A și Serie B. I-am monitorizat video, e multă muncă de scouting. Chiricheș, Drăgușin, Nedelcearu, Răzvan Marin, cei de la Pisa. Săptămâna viitoare, există posibilitatea destul de mare să mă deplasez în Italia, pentru a interacționa cu ei, am 4-5 meciuri în agendă.

Îmi place că măcar o parte dintre ei au continuitate. Drăgușin a început să joace meci de meci, în ultima perioadă. Pe Man l-am omis, a reintrat cu gol, pe o poziție foarte ciudată. Avea sarcina de a acoperi toată banda, nu prea îl caracterizează treaba asta.

Chiar am discutat cu el ieri. Am remarcat faptul că era bucuros că a înscris, ținând cont că, cu o etapă înainte, nici nu intrase. I-am spus că trebuie să joace, e cel mai important lucru acum. În timp, poate să capete alt statut”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit digisport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!