Stranieri

Dennis Man revine pe teren! Fotbalistul Parmei a scăpat de coronavirus și este în lot pentru următorul meci

Dennis Man a trecut cu bine peste infectarea cu noul coronavirus.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Octombrie 2021, 16:01
Data actualizarii: Sambata 16 Octombrie 2021, 16:07

Fotbalistul Parmei a ieșit negativ la ultimele teste, iar Enzo Maresca l-a trecut pe lista de 21 de jucători pentru meciul cu Monza.

Ultimul meci oficial în care a evolulat Dennis Man a fost confruntarea cu Cremonese, încheiată cu scorul de 1-2. Ulterior, vârful a fost depistat pozitiv la coronavirus și a stat în izolare pentru două săptămâni.

Fostul jucător al FCSB-ului a revenit la antrenamentele Parmei pe 7 octombrie, iar după nouă zile în care s-a antrenat alături de coechipieri, nu este exclus să fie trimis pe teren, duminică, de antrenorul Enzo Maresca.

„Toate meciurile sunt decisive. Ar fi exagerat, totuși, să susținem că meciul cu Monza este decisiv. Dacă totuși vor fi echipe care vor rămâne pe primele poziții din septembrie până în mai, asta înseamnă că au prins un sezon extraordinar. Încercăm să ne facem jocul și să ne adaptăm în funcție de adversar. Adversarii au echipă puternică și vor trage să rămână printre cei mai buni. Au avut ceva dificultăți, însă rămân în continuare foarte puternici”, a spus Enzo Maresca înaintea duelului cu Monza.

Cinci partide a evoluat Dennis Man în acest sezon al ligii secunde din Italia. Parma ocupă locul 13 în Serie B, după șapte etape.

Modifică setările cookies