VIDEO | "Aș vrea să marchez din pasa lui Man și să o punem de o manea" :). Moldovan îi "pasează" înapoi lui Dennis 

România s-a impus în fața Islandei cu 2-0, în deplasarea, în preliminariile pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 11:47
Data actualizarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 13:00

După accidentările lui Alibec și Drăguș, Mirel Rădoi se confruntă cu probleme majore în atac, singurul jucător disponibil fiind Jovan Markovic, tânărul de la Universitatea Craiova.

Invitat la emisiunea de analiză care a avut loc după încheierea partidei, Viorel Moldovan a discutat despre situația din compartimentul ofensiv, glumind că el și Ciprian Marica ar putea reprezenta o opțiune. Fostul internațional român a făcut și o mică glumă, făcând referire la subiectul mult discutat în aceste zile, după ce Dennis Man a declarat că ascultă manele

"Echipa națională avea nevoie de această victorie, să obțină un capital de încredere, mai ales pentru jucători. Veneam după patru înfrângeri consecutive, era un moment oportun și important pentru echipa națională să câștige acest joc. 

Opțiuni reduse pentru Rădoi în perspectiva celor două jocuri în compartimentul ofensiv. Trebuie să câștigăm tot, să luăm cele șase puncte. 

Chiar glumeam, să orientează spre Ciprian și spre mine, chiar dacă am pus câteva kilograme. Cine știe, aș vrea să marchez din pasa lui Dennis Man și să o punem de o manea după aceea.", a declarat Viorel Moldovan la specialul după meci, pe PRO TV. 

Man, replică pentru Viorel Moldovan
 

Contestat de Viorel Moldovan după declarația potrivit căreia "are în playlist manele", afirmație acordată siteului FRF, Dennis Man a răspuns apăsat.

Man dezvăluise că 20 dintre ultimele 30 de melodii ascultate pe telefon sunt manele. Răspunsul său l-a enervat pe Moldovan, care se declară ”depășit de situație”.

"OK, n-am nimic împotriva acestui gen de muzică, dar stau să mă gândesc unde ești din punct de vedere intelectual când tu afirmi asta, că iubești să asculți manele. Băi omule... unde suntem?!.

Cred că unii nu au înțeles întrebarea... Dacă merit să fiu judecat după ce muzică ascult, nu e treaba mea, fiecare poate să-și dea cu părerea. Dacă unii cred că așa e mai bine, să vorbească, eu n-am ce să fac", a mai spus Man. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!