valentin mihaila Dennis Man Parma Italia

Mihăilă a revenit după accidentare și i-a impresionat pe italieni: ”A fost devastator”. Dennis Man, criticat

Valentin Mihăilă (21 de ani) a înscris în meciul dintre Parma și Cremonese, dar nu a reușit să aducă victoria pentru echipa lui Enzo Maresca. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Septembrie 2021, 10:44
Data actualizarii: Luni 20 Septembrie 2021, 10:48

Parma a pierdut cu 1-2 pe teren propriu, dar Mihăilă a fost lăudat pentru prestația sa de jurnaliștii italieni. ”În a doua repriză a fost devastator”, au scris jurnaliștii de la ParmaLive, care l-au notat pe atacantul român cu 7,5.

„De neoprit. În prima repriză, acțiunile periculoase au venit ca urmare a accelerării sale, chiar dacă a ratat singur cu Carnesecchi. În a doua repriză a fost devastator, a trecut de toți, a înscris din pasa lui Inglese apoi a fost schimbat, epuizat”, a scris publicația ParmaLive.

Dennis Man, în schimb, nu a reușit să impresioneze și a primit nota 5 din partea publicației citate.

„În prima repriză practic nu s-a văzut, nici în faza ofensivă, nici în cea defensivă, când Sohm (n.r. - fundașul dreapta) suferea mult. În primele minute din a doua repriză a avut două faze bune”, au scris jurnaliștii italieni despre Dennis Man.

După patru etape, Parma se află pe locul opt în Serie B, cu șapte puncte. Pe prima poziție este Pisa, cu 12 puncte, urmată de Brecia, cu 10 puncte și de Cremonese, cu 9 puncte. 

Modifică setările cookies