Dennis Man dennis man capitan Parma Serie B Vicenza Stranieri

Dennis Man, căpitan în premieră la Parma! Elogii în presa din Italia pentru român

Dennis Man a fost integralist la Parma în victoria de pe terenul celor de la Vicenza, scor 1-0, în runda cu numărul 30 din Serie B.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Martie 2022, 22:20
Data actualizarii: Marti 15 Martie 2022, 22:22

La aproximativ un an și trei luni de la transferul la Parma, Dennis Man a fost în premieră căpitanul echipei. Inițial, clubul italian a comunicat că fundașul brazilian Danilo va purta banderola, însă lucrurile s-au schimbat înainte de meci.

Dennis Man, căpitan în premieră la Parma!

La baza acestei decizii a stat vechimea lui Dennis Man în lotul Parmei, susțin jurnaliștii de la Parma Live: "El și Turk sunt singurii care au jucat și în sezonul trecut aici", au scris italienii, care precizează că românul a profitat și de absențele lui Gianluigi Buffon sau Franco Vazquez, care au avut banderola în perioada recentă.

Cu banderola pe braț, Dennis Man a avut o evoluție apreciată în victoria Parmei, obținută după un gol marcat de Tutino, în minutul 32. Românul a fost notat cu 6 de Parma Today: "Cu banderola pare mai motivat. Mereu pe fază, se sacrifică foarte mult pentru faza defensivă și se retrage excelent".

Tuttomercatoweb i-a acordat nota 6,5 lui Dennis Man, a doua cea mai mare din echipă: "A primit banderola de căpitan pentru a-i fi răsplătită forma actuală. Treptat începe să iasă în evidență, iar Parma devine mai periculoasă. Foarte generos în efortul făcut, recuperază multe mingi și este faultat de mai multe ori, ajutându-și colegii să respire".

În urma acestei victorii, Parma ocupă locul 12, cu 38 de puncte în 30 de etape. Echipa lui Man are șanse mici pentru un loc în play-off-ul de promovare, distanța față de poziția 8 fiind acum de opt lungimi.

În runda următoare, Parma va primi vizita liderului Lecce.

Modifică setările cookies