denis dragus Gaziantep Marius Sumudica Stranieri Marius Șumudică / Sursa foto: Twitter

Denis Drăguș a vorbit despre Marius Șumudică în presa din Turcia 

Denis Drăguș (24 ani) a fost împrumutat de Gaziantep de la Standard Liege în această toamnă, până la finalul sezonului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Octombrie 2023, 16:56
Data actualizarii: Sambata 28 Octombrie 2023, 17:01

Atacantul român a fost adus de Marius Șumudică la Gaziantep, cu obiectivul salvării de la retrogradare. Înainte ca românul să fie numit pe banca tehnică, echipa înregistrase doar înfrângeri pe linie și se afla pe ultimul loc. Acum, Gaziantep se află pe primul loc deasupra zonei roșii și are deja trei victorii obținute. 

Denis Drăguș: „Asta a făcut Șumudică!” 

Denis Drăguș a reușit să înscrie două goluri alături de noua echipă, contribuind la primele puncte obținute și a acordat un interviu în presa din Turcia în care vorbea despre acomodarea la Gaziantep, dar și despre Marius Șumudică. Fotbalistul a evidențiat cât de important a fost antrenorul în închegarea echipei și cât de fericit se simte în Turcia. 

  • Marius Șumudică / Sursa foto: Twitter

„Sunt foarte fericit aici încă din prima zi în care am venit. Fanii, conducerea, staff-ul, toată lumea m-a făcut să mă simt de parcă aș fi la ei acasă, m-au întâmpinat astfel. De aceea sunt aici, sunt foarte fericit. 

Așa cumștie deja toată lumea, va fi un meci dificil, dar nu vrem să mergem acolo și să ne întoarcem cu mâna goală, vrem în mod clar să ne întoarcem cu puncte. 

Șumudică a scos la iveală spiritul echipei și a devenit o forță care unifică. Sunt extrem de fericit că antrenorul m-a adus aici și am câteva lucruri pentru care să îl răsplătesc, aș fi foarte fericit să ofer lucruri înapoi. Mă simt ca acasă aici, nu știu ce se va întâmpla la finalul sezonului. În ceea ce privește obiectivul, vreau să marchez cât de multe goluri pot, să dau câte pase de gol pot și să contribui la echipă până la finalul sezonului”, a declarat Denis Drăguș conform bursa5n1k.com

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!