Daniel Boloca Echipa Nationala Fabrizio Vassi Luciano Spalletti nationala Italiei Stranieri

NEWS ALERT Daniel Boloca la naționala Italiei! ”Selecționerul Luciano Spalletti să se gândească serios, are calități care ar fi de folos”

Mijlocașul central cu 6 minute la naționala României a fost deja convocat pentru un stagiu de pregătire la Squadra Azzurra.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 13:33
Data actualizarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 13:40

Prestațiile excelente ale lui Daniel Boloca la Sassuolo, inclusiv în ultimele etape, în 4-2 cu Juventus Torino și 2-1 cu Inter Milano, au readus discuția convocării la naționala Italiei a mijlocașului, care a bifat anul trecut 6 minute în 4 meciuri în tricoul României.

Boloca a fost deja convocat în decembrie pentru un stagiu de pregătire la Coverciano în Squadra Azzurra, antrenată atunci de Roberto Mancini, iar acum și actualul selecționer Luciano Spalletti l-ar putea avea în vedere fără probleme.

Daniel Boloca, jucătorul ideal pentru ”un antrenor care iubește fotbalul frumos”

O spune fostul antrenor al românului de la Fossano, Fabrizio Vassi, într-un interviu pentru Tuttomercatoweb:

”Dacă ar putea selecționerul Italiei, Spalletti, să se gândească serios la Boloca pentru naționala noastră? Absolut!

O să vă spun mai multe: în '96 am făcut cursul de antrenorat cu Spalletti. Pe atunci m-a întrebat despre atacantul Fabio Artico de la Pro Vercelli. I-am vorbit bine despre el și în cele din urmă a decis să-l ia de la Empoli. 

Boloca are caracteristici pe care un antrenor care iubește fotbalul frumos și care joacă fotbal într-un anumit fel, cum este Spalletti, le-ar putea folosi. 

Să mă sune și pe mine să mă întrebe de Daniel? Nu-și va mai aminti de mine acum, au trecut mulți ani și antrenez la amatori (râde).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!