Danciulescu ar putea debuta pentru Hercules contra Celtei Vigo!

Autor: Sport.ro
Marti 22 Septembrie 2009, 17:24
Danciulescu ar putea debuta pentru Hercules contra Celtei Vigo!

Ionel Danciulescu, care s-a transferat de la Dinamo la Hercules Alicante, a efectuat o sedinta normala de pregatire, marti, alaturi de coechipierii sai si ar putea debuta la meciul, de sambata, din deplasare, cu Celta Vigo, conform ADN.es.

"Totul este bine, totul merge perfect", a comentat Danciulescu legat de starea sa fizica la finalul antrenamentului de marti al echipei din Alicante.

Danciulescu nu a reusit inca sa evolueze nicio partida pentru echipa antrenata de Esteban Vigo de trei saptamani de cand a fost transferat la FC Hercules, din cauza unei leziuni musculare pe care a suferit-o in ultimele zile in care a jucat la Dinamo.
Potrivit publicatiei iberice, Ionel Danciulescu a participat luni seara, dar si marti dimineata, normal la programul de pregatire ale echipei si "nu a efectuat exercitii speciale pentru recuperare".

Ionel Danciulescu a fost transferat de la Dinamo Bucuresti la Hercules Alicante, la inceputul lunii spetembrie, parafand un acord pe doua sezoane cu echipa din liga secunda iberica.

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT