Cum poate fi Chiriches un transfer mai important decat James? "Uitati-va la el, ce mai ziceti, ca e mare, tare, dar la Madrid..."

Hagi s-a folosit de transferul lui James Rodriguez la Real Madrid sa explice de ce jucatorii romani nu reusesc sa se adapteze in campionatele puternice din Europa.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Septembrie 2014, 14:30
Data actualizarii: Luni 15 Septembrie 2014, 14:36

Hagi este sigur ca Vlad Chiriches va ajunge sa joace la cluburi uriase din Europa. La Tottenham a fost accidentat si a avut nevoie de o perioada de adaptare. Hagi spune ca stie sigur ca fostul fundas al Stelei a avut oferte, dar englezii au refuzat sa-i dea drumul sa plece:

"Jucatorul roman trebuie sa creasca foarte tare in spiritul personal, sa fie competitiv, sa stie ca daca te formezi in Romania, afara competitia e foarte grea. Aici vorbim foarte multi cu jucatori. Eu le zic mereu, vreti sa va bagam scutece, scutece, ca la copii? Trebuie mai mult antrenament mental. Ce s-a scris despre Chiriches nu e adevarat, ca nu joaca... eu stiu ca el a avut oferte vara asta si clubul nu l-a lasat sa plece. El a trecut peste o perioada de accidentare si acomodare. Chiriches e jucator competitiv, care va juca la orice echipa."

"Uitati-va la James Rodriguez, ce mai ziceti de James? Ca e mare, ca e tare si uite ca la Madrid... Sau Kroos. Asta nu inseamna ca nu mai sunt buni. Noi trecem mereu la extreme, de la super-bun, bomba, Maradona... Trebuie sa fim mai echilibrati. Ce ma bucur cand se duce unul, aduce bani in tara. In loc sa fie unul dintre obiectivele importante ale Romaniei - sa formam jucatori competitivi la cel mai inalt nivel de performanta si apoi sa facem jucatori de nationala, pentru mondial si europene, ca spiritul sa fie de invingator. Cu astea doua obiective as lucra.", a spus Hagi.

Modifică setările cookies