Steaua Claudiu Keseru Superliga

O 9 GENERATIE in Ghencea! Recordul fantastic cu care Keseru i-a depasit pe Hagi si Iordanescu si a ajuns unic in istorie

Daca Keseru ar trebui sa ii multumeasca lui Sanmartean pentru serviciul impecabil cu care a devenit golgeterul Romaniei, Steaua trebuie sa ii multumeasca lui Keseru pentru ca o tine in cursa pentru titlu, chiar si dupa o perioada mai putin fasta.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Septembrie 2014, 07:37
Data actualizarii: Luni 15 Septembrie 2014, 07:39

Cu 9 reusite in 7 etape, Claudiu Keseru nu este numai golgeterul campionatului, dar a devenit si cel mai bun marcator intr-un inceput de campionat din istoria Stelei. Nimeni in istoria Stelei nu a marcat mai multe goluri in primele 7 etape de campionat decat a reusit Keseru.

Sunt doi oameni, conform Gazeta Sporturilor, care au marcat acelasi numar de goluri, 9, insa au jucat mai multe minute. In sezonul 1992-1993, Ilie Stan marca 9 goluri, insa juca cu 70 de minute mai mult decat Keseru, iar Vladoiu, in urma cu 14 ani, reusea tot 9 goluri, dar cu 133 de minute in plus pe teren.

In clasament, Keseru a trecut peste Hagi, care avea 8 goluri in acest interval, peste Iordanescu, dar si peste Gheorghe Constantin, unul dintre cei mai mari atacanti din istoria Stelei, insa si peste Florea Vonea.

Mai mult, Keseru a devenit simbolul victoriei pentru Steaua in 2014. De fiecare data cand a marcat, echipa nu a pierdut.

Pentru Keseru, forma actuala l-ar putea propulsa chiar si in primul 11 al nationalei Romaniei. Marica a luat rosu cu Grecia, iar Piturca ii cauta un inlocuitor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!