"Cruciatii" confirma interesul lui AC Milan pentru Dennis Man! Daca se face mutarea, devine cel mai scump fotbalist roman din istorie

"Cruciatii" confirma interesul lui AC Milan pentru Dennis Man! Daca se face mutarea, devine cel mai scump fotbalist roman din istorie

Dennis Man, dorit de AC Milan!

"Cruciatii" au confirmat interesul celor de la AC Milan pentru romanul Dennis Man. Negocierile au intrat insa in impas dupa ce "rossonerii" au aflat doleantele financiare ale sefului Parmei, Kyle Krause.

Dennis Man a sosit la Parma in ianuarie 2021, de la FCSB, in schimbul a 13 milioane de euro.

"Pentru fostul jucator al FCSB ofertele nu inceteaza sa vina, insa Parma a facut cunoscut faptul ca nu va renunta la el pentru mai putin de 20 de milioane de euro, plus bonusuri.

AC Milan il vrea pe fotbalistul de 22 de ani, insa a facut un pas inapoi dupa ce a aflat de pretentiile financiare ale patrolui lui Parma. Insa emotiile nu s-au terminat. Trebuie sa fim atenti la "atacurile" din strainatate, mai ales din Anglia, acolo unde exista interes pentru roman dupa ce acesta a demonstrat in finalul sezonului trecut ca are calitatile necesare pentru a evolua la nivel mediu si foarte inalt", au scris cei de la parmalive.com.

10 milioane de euro este cota de piata a lui Dennis Man, potrivit transfermarkt.com

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies