Andrei Miron FCSB Hapoel Haifa Israel Stranieri

Contract reziliat! A plecat de la FCSB în această vară, iar acum revine în România

Andrei Miron (28 de ani) a plecat de la formația Hapoel Haifa, la doar câteva luni după ce a semnat contractul cu formația din Israel.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 16:11
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 16:14

Fostul fundaș de la FCSB a plecat gratis la Hapoel Haifa în această vară, a fost integralist în primele cinci etape de campionat, însă acum s-a produs despărțirea de formația israeliană.

Andrei Miron a plecat de la Hapoel Haifa

Conform presei din Israel, Miron fusese scot din lotul lui Hapoel Haifa după ce clubul l-a transferat pe liberianul Mohammed Kamara. Pentru a-i face loc noii achiziții în lot și pentru a respecta regula din campionat în privința numărului maxim de fotbaliști străini, clubul a decis să îl excludă din lot pe Andrei Miron, iar acum a ajuns la o înțelegere pentru rezilierea contractului care era scadent în 2024.

Hapoel Haifa a anunțat astăzi despărțirea de Andrei Miron, precizând că jucătorul "a cerut să revină în România pentru a fi alături de soția sa, care este pe cale să nască", transmit publicațiile israeliene Sport 5 și Mako.

Astfel, Andrei Miron (28 de ani) este liber de contract acum și ar putea revine în România. La finalul lunii, când se despărțea de FCSB, stoperul a fost întrebat dacă se gândește că ar putea reveni la un moment dat la vicecampioana România.

„Nu știi ce-ți rezervă viața. Nu știu ce să zic acum. Vedem! E un club cu pretenții foarte mari, e un club care joacă foarte ofensiv, ești foarte expus în duelurile unu contra unu”, spunea Andrei Miron, la plecare spre Israel.

Andrei Miron a jucat în 23 de meciuri pentru cei de la FCSB în sezonul trecut, reușind să marcheze un gol și să ofere o pasă decisivă. El a jucat timp de doi ani la echipa lui Gigi Becali. În februarie 2020, Miron a fost transferat gratis de la FC Botoșani.

  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Miron, conform Transfermarkt

VIDEO Ce spunea Andrei Miron la plecarea în Israel, în iunie

Modifică setările cookies