Contract reziliat! A plecat de la FCSB în această vară, iar acum revine în România

Andrei Miron FCSB Hapoel Haifa Israel Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 16:11
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 16:14

Andrei Miron (28 de ani) a plecat de la formația Hapoel Haifa, la doar câteva luni după ce a semnat contractul cu formația din Israel.

Fostul fundaș de la FCSB a plecat gratis la Hapoel Haifa în această vară, a fost integralist în primele cinci etape de campionat, însă acum s-a produs despărțirea de formația israeliană.

Andrei Miron a plecat de la Hapoel Haifa

Conform presei din Israel, Miron fusese scot din lotul lui Hapoel Haifa după ce clubul l-a transferat pe liberianul Mohammed Kamara. Pentru a-i face loc noii achiziții în lot și pentru a respecta regula din campionat în privința numărului maxim de fotbaliști străini, clubul a decis să îl excludă din lot pe Andrei Miron, iar acum a ajuns la o înțelegere pentru rezilierea contractului care era scadent în 2024.

Hapoel Haifa a anunțat astăzi despărțirea de Andrei Miron, precizând că jucătorul "a cerut să revină în România pentru a fi alături de soția sa, care este pe cale să nască", transmit publicațiile israeliene Sport 5 și Mako.

Astfel, Andrei Miron (28 de ani) este liber de contract acum și ar putea revine în România. La finalul lunii, când se despărțea de FCSB, stoperul a fost întrebat dacă se gândește că ar putea reveni la un moment dat la vicecampioana România.

„Nu știi ce-ți rezervă viața. Nu știu ce să zic acum. Vedem! E un club cu pretenții foarte mari, e un club care joacă foarte ofensiv, ești foarte expus în duelurile unu contra unu”, spunea Andrei Miron, la plecare spre Israel.

Andrei Miron a jucat în 23 de meciuri pentru cei de la FCSB în sezonul trecut, reușind să marcheze un gol și să ofere o pasă decisivă. El a jucat timp de doi ani la echipa lui Gigi Becali. În februarie 2020, Miron a fost transferat gratis de la FC Botoșani.

  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Miron, conform Transfermarkt

VIDEO Ce spunea Andrei Miron la plecarea în Israel, în iunie

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!