Stranieri

Continua in Spania dupa muntele de bani pe care il va castiga la chinezi! Promisiune pentru Contra: "Te asteptam inapoi!"

Cosmin Contra este noul antrenor al lui Guangzhou

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Ianuarie 2015, 19:38
Data actualizarii: Duminica 04 Ianuarie 2015, 19:46

Chinezii i-au platit lui Getafe clauza de reziliere pentru Cosmin Contra si il vor umple de bani pe roman pana in 2017.

Contra va castiga 2 milioane de euro pe durata celor doi ani de contract, iar apoi se poate intoarce in Spania, este promisiunea facuta de presedintele clubului Getafe, Angel Torres.

"Ii multumesc lui Contra pentru comportamentul sau. Cred ca nu este un adio, ci un «pe curand». Aceasta este casa sa si va continua sa fie", a spus Angel Torres.

Contra va primi la chinezi un salariu de trei ori mai mare decat in Spania.

"Vreau sa ii multumesc presedintelui clubului pentru oportunitatea de a antrena in Primera, precum si jucatorilor. Au aparut stiri in care se mentiona ca nu vreau sa plec. Nu este adevarat. Am petrecut sase ani minunati aici si sper ca este doar un «la revedere» si ca ne vom revedea in curand. Ii doresc mult succes noului antrenor"

"Daca nu ma atragea oferta, nu as fi plecat. Plec de la un club mare, imi las casa, dar plec dornic de o noua experienta intr-un campionat valoros. Sunt tanar, vreau sa muncesc si sa fac lucruri mari", a declarat Contra.

Modifică setările cookies