SCENARIU incredibil: "Daca Piturca stia ce e la Ittihad, nu semna cu ei! Uman si sportiv nu recomand jucatorilor Arabia Saudita!"

Valeriu Rachita a renuntat sa mai faca parte din staff-ul lui Piturca si a ales sa nu mai revina in Arabia Saudita. El a comentat conditiile si motivele care l-au facut sa plece de la Ittihad.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Ianuarie 2015, 17:53
Data actualizarii: Duminica 04 Ianuarie 2015, 18:01

UPDATE: Valeriu Rachita a spus la Ora Exacta de la Sport.ro care sunt motivele pentru care a ramas in Romania si nu a mai plecat in Arabia Saudita.

"Am pierdut avionul de Arabia Saudita :)) Lasand gluma, profesional si personal, locul meu nu era acolo, asa ca am ramas acasa. E decizia mea in totalitate, am analizat ce s-a intamplat in ultimele doua luni. Vreau sa fac un proiect pe ce am invatat eu in acesti ani, pe puterile mele. Nu numai banii sunt importanti in viata.

Nu stiu daca si Victor Piturca va pleca mai devreme decat e cazul de la arabi, vorbiti cu el, nu vreau sa comentez mai multe. Nu pot sa dau nicio informatie din cadrul staff-ului.

Daca Piturca se urca in avion inainte de a semna contractul si vedea baza de pregatire, echipa pe viu si tot ce inseamna Al Ittihad, atunci nu semna. Cititi printre randuri!

Sanmartean a fost ales dintr-un numar de 5-6 jucatori pe care noi ii aveam pe lista de transferuri si chiar daca a semnat un contract valabil din august, eu cred ca va veni din aceasta iarna la Ittihad. Daca luam in calcul o decizie manageriala, legata de cheltuielile pe care le vor face cu el, e mai bine ca Steaua sa-l lase sa plece de pe acum.

Nu foarte multi oameni ar fi renuntat la un avion de Dubai ca sa ramana la frigul din Romania, dar eu am renuntat si nu vreau sa dau informatii din interiorul echipei. Eu stiu ca Szukala este dorit la Ittihad, despre Tanase nu stiu. Pe jucatorii din Romania ii sfatuiesc sa mearga acolo, ca nivel financiar, insa uman si fotbalistic nu le recomand", a spus Valeriu Rachita la Sport.ro.


Dupa ce l-a luat pe Sanmartean, Piti insista si cu varianta Szukala. Chiar daca avea bilet la cursa de Dubai, fostul selectioner nu a plecat azi in cantonament alaturi de restul staff-ului sau. Ramane in Romania pentru a inchide si a doua afacere in doar cateva zeci de ore.

Daca Neagoe, Boldici, Martin Tudor, Piti Jr, Ovidiu Costesin, Marius Dima si Razvan Negoita, toti parte din echipa lui Piturca, au decolat spre Dubai, Rachita a ales sa nu mai continue in Arabia Saudita.
 

Modifică setările cookies