Comparația lui Rareș Ilie între Ligue 1 și Superligă: „Sunt diferențe mari față de România!” 

Rares Ilie Ligue 1 OGC Nice Rapid Stranieri Rareș Ilie
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Octombrie 2022, 15:52
Data actualizarii: Marti 04 Octombrie 2022, 15:53

Rareș Ilie este pregătit să se dueleze cu Messi, Mbappe și Neymar în campionatul Franței. 

Rareș Ilie (19 ani) a ratat ultimele două meciuri ale echipei naționale, cu Finlanda, 1-1, și Bosnia, 4-1, din cauza unei probleme medicale. Din acest motiv, Lucian Favre (64 ani) a decis să nu mizeze pe extrema cumpărată de la Rapid, în schimbul a 5 milioane de euro, în meciul cu PSG, 1-2. 

Rareș Ilie, despre dificultatea de a juca în campionatul Franței 

Ilie a jucat deja în 4 meciuri din campionatul Franței și susține că intensitatea este la o cotă superioară față de Superligă. Totodată, românul a vorbit și despre duelurile tari din Ligue 1. 

„Sunt diferențe mari față de România la nivel de condiții, antrenamente, meciuri, nutriție, refacere. Cea mai puternică e însă schimbarea de ritm. Jucam și în țară din trei în trei zile, dar aici e vorba și despre intensitate. E dificil și fizic, și psihic. Trebuie să fii foarte atent la refacere, la odihnă. Mă simt însă mult mai bine decât la început. M-am obișnuit.

Mai rămâi cu o durere, cu o vânătaie, dar nimeni nu se plânge. Te adaptezi. Și a mai fost faptul că, la început, ești singur printre oameni pe care nu-i cunoști. E normal să nu te simți în largul tău imediat. Dar totul e OK”, a declarat Rareș Ilie pentru PlaySport

Atacantul nu dorește doar să facă schimb de tricou cu Lionel Messi (35 ani), Kylian Mbappe (23 ani) sau Neymar (30 ani), ci vrea să fie un oponent redutabil pentru starurile lui PSG. 

„În urmă cu un an mă uitam la televizor și mă întrebam cum e să joci împotriva lui Messi, Neymar, Mbappe. Acum poate deveni realitate dacă antrenorul va decide că merit să joc. Oricum, e o mândrie să fiu acolo. Voi fi conectat sută la sută și vreau să demonstrez că locul meu e pe gazon, nu doar să mă bucur să-i văd de aproape”, a mai adaugat Rareș Ilie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!