Ciprian Tatarusanu AC Milan Serie A Stefano Pioli Stranieri

Ciprian Tătărușanu a ajuns la inima lui Stefano Pioli. Ce a remarcat antrenorul lui AC Milan

AC Milan se va duela duminică seară, de la ora 19:00, cu Fiorentina, pe San Siro.

Vali Andronescu
Data publicarii: Sambata 12 Noiembrie 2022, 17:26
Data actualizarii: Sambata 12 Noiembrie 2022, 17:25

Ciprian Tătărușanu i-a luat locul în poartă lui Mike Maignan, după ce francezul s-a accidentat la sfârșitul lui septembrie. Goalkeeperul a lipsit până acum de la 11 meciuri, dintre care patru în grupele Ligii Campionilor, și va rămâne indisponibil până la începutul noului an.

În acest sens, Ciprian Tătărușanu a fost utilizat la nevoie și a trebuit să-și arate abilitățile și să apere decisiv poarta „rossonerilor”. Goalkeeperul român a făcut-o excelent până în clipa de față, iar asta a remarcat și Stefano Pioli, antrenorul lui AC Milan, care a rămas profund impresionat de fostul internațional român.

La conferința de presă premergătoare meciului cu Fiorentina, programat duminică, de la ora 19:00, pe San Siro, Pioli l-a lăudat pe Ciprian Tătărușanu: „Nu l-am schimbat, pentru că sunt satisfăcut cu evoluțiile sale. A fost mereu prezent în jocurile noastre”, au fost cuvintele tehnicanului, potrivit Milanreports.com.

Cariera lui Ciprian Tătărușanu

Ciprian Tătărușanu a evoluat de-a lungul carierei sale la Gloria Bistrița, Steaua București (n.r. actuala FCSB), Fiorentina, FC Nantes, Olympique Lyon și AC Milan, unde mai are contract până la sfârșitul lui iunie 2023.

În prezent, goalkeeperul român este cotat la 600,000 euro, conform site-urilor de specialitate. Însă, în 2015, pe când era legitimat la Fiorentina, Tătărușanu a atins cea mai mare valoare, de 5 milioane de euro, potrivit aceleiași surse.

În actuala stagiune a campionatului Italiei, fostul internațional român a bifat șapte apariții și a reușit să blocheze cu succes poarta „rossonerilor” în două meciuri. În rest, Ciprian Tătărușanu a primit șase goluri.

Modifică setările cookies