Raul Rusescu Sevilla Steaua Stranieri

"Cine ma vrea?! Pe mine!?" Reactie geniala a lui Rusescu dupa ce a aflat ce echipa uriasa il vrea

Raul Rusescu nu stie inca la ce echipa va juca in noul sezon. Imprumutat de la inceputul lui 2014 la Braga, fostul golgeter al Stelei a revenit la Sevilla si asteapta sa-si afle viitoarea destinatie.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Mai 2014, 10:41
Data actualizarii: Miercuri 28 Mai 2014, 10:46

Si-ar dori sa ramana la actualul sau club, insa antrenorul Emery n-are de gand sa-l pastreze. Rusescu a fost surprins sa afle ca presa din Italia a scris despre un posibil interes al lui AC Milan pentru el. Chiar un ziarist din Romania i-a dat vestea la conferinta de azi, de la Mogosoaia.

"Cine ma vrea, Milan? Pe mine? Sunt surprins. As vrea sa joc in orice campionat puternic din strainatate. Spania imi place, mi-a placut foarte mult campionatul, dar am apucat sa joc foarte putin acolo. A fost optiunea normala pentru mine sa plec la Braga, aveam nevoie sa joc, sa prind incredere pentru a ajunge din nou la echipa nationala", a spus Rusescu.

"Nu este exclus, dar acum nus e pune problema sa vin la Steaua. Indiferent ce jucatori sau antrenori vor fi acolo, clubul se va lupta sa castige trofee. Sunt multi jucatori care merita sa ajunga in campionate puternice, jucatori talentati, valorosi, cred ca vor domina in continuare fotbalul romanesc. Am fost surprins ca nu au luat si Cupa, imi doream si acest trofeu, dar asa e fotbalul", a mai spus atacantul.

Modifică setările cookies