Chiriches, OUT de la Tottenham? Mesajul care ii DISTRUGE viitorul la Londra! Din ianuarie isi poate cauta echipa! Scenariu teribil:

Autor: Sport.ro
Luni 30 Decembrie 2013, 09:05

	Chiriches, OUT de la Tottenham? Mesajul care ii DISTRUGE viitorul la Londra! Din ianuarie isi poate cauta echipa! Scenariu teribil:

►Killer-ches si Pantili-demon! Torres si Rooney! Supermeciuri in FA Cup sambata si duminica, LIVE la Sport.ro! Vezi programul!

Chiriches nu mai joaca la fel la Tottenham, asa cum o facea imediat dupa ce s-a transferat. Intre timp, londonezii pregatesc o mutare care il poate scoate din echipa pe roman.

Daily Express scrie ca Liverpool si Tottenham vor specula faptul ca Ashley Cole va fi indepartat de la Chelsea in iarna. El ar ajunge astfel disponibil pentru o mutare, iar cele mai mari sanse de a-l transfera le are Tottenham.

Londonezii au mari probleme in aparare, unde improvizatiile nu mai frunctioneaza: Vertonghen joaca foarte bine in centrul defensivei, insa forma buna a lui Chiriches si nevoie urgenta de un fundas stanga l-au facut sa treaca in flanc.

Daca vine Cole la Tottenham, Vertonghen trece in centru, iar Chiriches ar ajunge pe banca. Celalalt loc din centrul apararii este al lui Dawson, liderul din vestiar, care nu va fi scos din echipa, in mod normal.

Astfel, romanul ramane pe dinafara, iar in mercato-ul din iarna asta poate fi cedat, in cel mai rau scenariu pentru el.

Fostul mare fotbalist Diego Maradona a murit în urma unui stop cardio-respirator
BRAT

Modifică setările cookies