ISTERIE in Anglia dupa anuntul transferului lui Chiriches: "Este CLONA unui fotbalist de 25.000.000" Ce spun englezii despre el:

Autor: Sport.ro
Miercuri 31 Iulie 2013, 15:23

	ISTERIE in Anglia dupa anuntul transferului lui Chiriches: "Este CLONA unui fotbalist de 25.000.000" Ce spun englezii despre el:

►Santo Dios, ce echipa! Santo Neymar si D10s Messi vor Trofeul Gamper: Barca – Santos, vineri 22:30 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Vlad Chiriches este vazut ca o clona a lui Jan Vertonghen de catre jurnalistii englezi. Intr-un editorial de pe site-ul Goal.com, este facuta o analiza a fundasului roman.

"Are o pozitionare excelenta si abilitatea de a citi jocul foarte bine. Vlad Chiriches este unul dintre fundasii eleganti, foarte tehnic si mereu dornic sa ajute faza ofensiva, exact cum facea Vertonghen pe cand era la Ajax"

Chiriches a fost comparat cu Chivu acum cativa ani, iar in zilele noastre unii il aseamana chiar cu Miodrag Belodedici, cel care a castigat de doua ori Cupa Campionilor Europeni, in '86 si '91.

Belodedici a declarat despre fundasul Stelei: "Chiriches e puternic, rapid si inteligent. Poate sa ajunga foarte departe. Sunt putini fotbalisti care pot sa faca ceea ce face el in aceea pozitie. Pe vremea mea, antrenorii nu iti dadeau voie sa iesi asa cu mingea."

"Nu se limiteaza numai sa stea in aparare, pleaca cu mingea si are un sut superb. A inscris un gol fabulos impotriva lui Ajax", mai scrie site-ul goal.com. "Daca Tottenham poate sa il cumpere pe jucatorul care are cate putin din David Luiz si Thiago Silva pentru doar opt milioane de euro, va fi o superafacere"

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT