Dumitru Cardoso Coreea de Sud Gaz Metan Medias Suwon Samsung Bluewings Stranieri

Ce se întâmplă de mâine cu Dumitru Cardoso și unde evoluează acum atacantul care poate reprezenta patru naționale

Fotbalistul cu selecții la reprezentativele de juniori și de tineret ale Italiei a jucat la o singură echipă din România, Gaz Metan Mediaș.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Decembrie 2021, 09:20
Data actualizarii: Joi 30 Decembrie 2021, 09:22

Atacantul Dumitru Cardoso (30 de ani) s-a transferat la începutul acestui an de la Gaz Metan Mediaș la Suwon Samsung Bluewings, în K League 1, prima divizie a fotbalului din Coreea de Sud.

Fostul jucător al lui Napoli, Empoli, Nottingham Forest sau Livorno a avut însă un sezon slab la Suwon (campionatul din Coreea de Sud se joacă din februarie până în decembrie). 

Un singur gol în 17 meciuri în campionatul din Coreea de Sud

A bifat 17 prezențe în K League 1, însă a fost titular doar de două ori și a înscris un singur gol pentru echipa care a încheiat campionatul pe locul 6 (din 12). Iar pe 31 decembrie, în ultima zi a anului, Cardoso va deveni liber de contract.

Nicolao Manuel Dumitru Cardoso pe numele său complet, atacantul poate reprezenta patru echipe naționale: Suedia (țara natală), România (țara de origine a tatălui), Brazilia (țara de origine a mamei) și Italia (unde a crescut cu familia), pentru care a și jucat la categoriile Under 19 și Under 20.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!