Ce ofertă a refuzat Horațiu Moldovan pentru a semna cu Atletico Madrid: ”Îmi dădeau mai mulți bani”

Horatiu Moldovan altetico madrid Real Betis Stranieri Horațiu Moldovan
Ionuț Stoica
Data publicarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 09:35
Data actualizarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 09:36

Horațiu Moldovan, fostul portar al celor de la Rapid București, a dezvăluit ce echipă a refuzat în detrimentul celor de la Atletico Madrid.

Portarul în vârstă de 26 de ani a optat să se alăture echipei Atletico Madrid în locul celor de la Real Betis, deși oferta financiară a clubului andaluz era mai avantajoasă.

Moldovan a explicat în cadrul unui podcast motivele din spatele deciziei sale. Portarul a evidențiat că dorința de performanță și prestigiul clubului madrilen a cântărit mai mult decât banii.

  • Horațiu Moldovan / Foto - Getty Images

Horațiu Moldovan: "Betis îmi dădea mai mulți bani"

Deși Real Betis, care a terminat recentul sezon pe locul 7 în La Liga și va evolua în Conference League, i-a oferit un contract mai generos, Moldovan a preferat să semneze cu Atletico Madrid, fostă campioană a Spaniei. 

Moldovan a clarificat alegerea sa și a răspuns criticilor care l-au acuzat că ar fi ales banii în detrimentul șanselor de a juca ca titular. 

„Am mai văzut asta, că m-am dus la Atletico Madrid pentru că am ales banii. Uite, o spun acum în exclusivitate, Betis îmi dădea mai mulți bani decât Atletico Madrid și totuși n-am ales banii. Aveam mai mari șanse să joc la Betis, de acord, dar așa a fost să fie. Nu poți refuza Atletico Madrid, dar eu nu sunt genul căruia îi place să facă excursii, deci clar îmi doresc să joc”, a explicat Moldovan, în podcastul "Tare de tot"

  • Conform site-urilor de specialitate, cota de piață a lui Horațiu Moldovan este estimată la aproximativ 2,5 milioane de euro.

Horațiu Moldovan s-a adaptat repede! Cu ce jucător vorbea în română

Întrebat despre perioada sa de adaptare cu colegii, Horațiu Moldovan a dezvăluit numele cu care s-a înțeles cel mai bine. Printre acestea se numără și Axel Witsel, a cărui soție, Rafaella Szabo, este româncă. Portarul a povestit cum vorbea în limba română cu belgianul și cum fac "haz" în fiecare dimineață, la antrenamente.

"Cu Savic, cu Oblak, cu Depay m-am înteles foarte bine, toți au fost super băieți, vorbeam foarte mult. Cu Axel Witsel, mai râdeam, îi ziceam: 'Bună dimineața', el îmi zicea: 'Ce faci?', vorbeam în română, ce stia și el", a dezvăluit Horațiu Moldovan, conform sursei citate.

Transferat în ianurie 2024 la Atletico, Moldovan încă nu a reușit să își facă debutul. Portarul român a fost prezente pe banca de rezerve a madrilenilor în 18 partide de campionat, patru în Liga Campionilor și trei în Copa del Rey.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!