Vlad Chiriches Salernitana Sassuolo Serie A Stranieri

Ce notă a primit Vlad Chiricheș în Gazzetta dello Sport, după ce a fost schimbat la pauză contra ultimei clasate

Vlad Chiricheș, fundașul lui Sassuolo, a jucat doar o repriză în meciul cu ultima clasată Salernitana, scor 2-2, în etapa cu numărul 29 din Serie A.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Martie 2022, 10:14
Data actualizarii: Duminica 13 Martie 2022, 10:14

Căpitanul naționalei României a fost titular în defensiva lui Alessio Dionisi, dar a fost schimbat la pauză, când Sassuolo conducea cu 2-1. Salernitana reușise să deschidă scorul în minutul 8, prin Bonazzoli, care a profitat de o respingere greșită a portarului Consigli.

Vlad Chiricheș, apreciat de jurnaliștii italieni după o repriză jucată împotriva Salernitanei

Deși a avut o evoluție bună, Chiricheș a fost schimbat cu Tressoldi după prima repriză, decizia lui Dionisi surprinzându-i și pe jurnaliștii italieni. În cele din urmă, Salernitana a reușit să obțină un punct în superioritate numerică, grație reușitei lui Djuric, din minutul 81.

Pentru cele 45 de minute, Chiricheș a primit în Gazzetta dello Sport a doua cea mai mare notă din echipă, 6,5: "Singurul care a părut să-i poată facă față lui Djuric, dar a fost înlocuit după 45 de minute".

Jurnaliștii de la Tuttomercatoweb l-au notat cu 6 pe Vlad Chiricheș: "A avut misiunea de a câștiga duelurile fizice cu Djuric și cele bazate pe viteză cu Bonazzoli. Nu a arătat rău. A fost înlocuit la pauză".

Sassuolo are cinci meciuri consecutive fără eșec, inclusiv trei victorii, și ocupă locul 10 în Serie A după 29 de meciuri, cu 40 de puncte acumulate.

Vlad Chiricheș (32 de ani) are 24 de meciuri jucate în actualul sezon din Serie A. Contractul său cu Sassuolo expiră în iunie 2023.

De partea cealaltă, Salernitana a rămas pe ultimul loc, cu 16 puncte, iar Radu Drăgușin a fost rezervă neutilizată.

Modifică setările cookies