VIDEO Ce a spus antrenorul lui Trabzonspor despre Drăguș, viitoarea echipă a românului, după ce a marcat un gol spectaculos

denis dragus Abdullah Avci Gaziantep Trabzonspor Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Aprilie 2024, 11:41
Data actualizarii: Luni 29 Aprilie 2024, 12:01

Deian Sorescu şi Denis Drăguş au marcat pentru Gaziantep, dar Trabzonspor s-a impus cu scorul de 4-2, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 34-a din campionatul turc.

 

În urmă cu câteva zile, presa din Turcia a anunțat că atacantul român ar fi semnat cu Trabzonspor, pentru un contract valabil pe următoarele trei sezoane.

Ce a spus Abdullah Avci despre Denis Drăguș

După meci, tehnicianul lui Trabzonspor a fost întrebat despre jucătorul tricolor și nu s-a ferit să ofere un răspuns direct, fără ocolișuri. 

"Lucrăm pentru mutările pe care le vom face în vară. Denis Drăguș este un jucător important. A jucat foarte bine împotriva noastră. Evaluăm planurile pentru sezonul viitor. Încercăm să creăm o echipă puternică", a spus Avci, la conferința de presă.

Cât va încasa Denis Drăgul la Trabzonspor

În urmă cu câteva săptămâni, Trabzonspor a făcut o primă ofertă de un milion de euro pentru internaționalul român, însă Standard Liege a refuzat categoric. Negocierile au continuat, însă, și se pare că cele două părți au ajuns la un acord, chiar dacă gruparea din Turcia nu părea dispusă să plătească mai mult de 1,5 milioane de euro pentru atacantul român.

În cele din urmă, cele două cluburi au bătut palma pentru suma de două milioane de euro, plus bonusuri, anunță Le Soir. Belgienii sperau să obțină în jurul sumei de trei milioane de euro, însă turcii nu au mai fost dispuși să plătească în plus, iar Standard Liege nu a vrut să riște să rateze transferul.

TolgNews anunță însă că transferul se va realiza pentru 1,7 milioane de euro plus bonusuri. Totodată, aceștia au anunțat că Denis Drăguș ar urma să încaseze 1,6 milioane de euro anual. 

  • 13 goluri și o pasă decisivă are Denis Drăguș la Gaziantep.
  • Trei milioane de euro este cota de piață a lui Denis Drăguș.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!