EXCLUSIV: Revenire SURPRIZA pentru Radut in Liga 1! Cu cine a semnat

EXCLUSIV: Revenire SURPRIZA pentru Radut in Liga 1! Cu cine a semnat

Fostul stelist Radut a negociat cu Dinamo in ultimele luni, dar va juca la o alta echipa din Liga 1!

Niculae chiar vrea sa-i faca echipa de titlu lui Dan Alexa. Astra s-a inteles cu Mihai Radut (29 de ani). Mijlocasul era liber de contract dupa despartirea de Lech Poznan. A fost aproape de Dinamo inainte ca Rednic sa fie dat afara, insa tratativele s-au oprit odata cu instalarea noii conduceri.

Presedintele Astrei, Dani Coman, a dezvaluit pentru www.sport.ro ca Astra a mai facut azi un transfer. A luat si un atacant din Franta.

"Dan Alexa va continua, si jucatorii, si conducerea si-au dorit acelasi lucru. Ar fi fost pacat sa renunte dupa numai doua meciuri. Orice antrenor cere jucatori, nu e vorba numai de Dan. Vor mai veni jucatori, chiar azi am semnat cu doi fotbalisti, dupa-amiaza vor fi la antrenament. De maine vor intra in program normal. Mihai Radut e unul dintre ei, iar celalalt e un atacant venit din Franta", a spus Coman pentru www.sport.ro.

Mihai Radut a jucat in Liga 1 pentru Inter Curtea de Arges, Steaua si Pandurii. Din 2017 era sub contract cu Lech Poznan. Radut are si doua selectii in nationala Romaniei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT