VIDEO EXCLUSIV Cât cere Juventus pentru Radu Drăgușin! Impresarul său a dezvăluit tot: "El o să fie stâlp acolo"

Impresarul Florin Manea a acordat un interviu la "Ora Exactă în Sport", unde a vorbit și despre Radu Drăgușin.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Mai 2022, 12:08
Data actualizarii: Luni 09 Mai 2022, 12:26

În cadrul rubricii "Interviul de 10", Florin Manea a vorbit despre cariera sa, cum a ajuns să devină impresar, dar și despre cele mai mari realizări ale sale, inclusiv despre situația lui Radu Drăgușin.

"Pentru asta m-am făcut impresar, nu numai pentru bani, să ai și gloria asta, când transferi la Manchester, chiar și Juventus e un club imens, să te duci acolo și să negociezi un transfer, este o împlinire. Cu Radu Drăgușin mi-am împlinit o parte, dar eu cred că o să mă duc mult, mult mai departe cu el. 

Se intoarce la Juventus, dar probabil va avea încă un an unde va merge undeva împrumut, degeaba stai la Juventus dacă nu joci. Când nu joci, ești dispus să faci greșeli din astea, pentru că nu ai meciuri în picioare", a declarat Manea la PRO ARENA

"Fără 10 milioane de euro nu îl dă"

Impresarul român a explicat că jucătorul pe care îl manageriază va deveni un pion important pentru echipa națională, iar în câțiva ani va ajunge la o valoare de piață de peste 40 milioane de euro. 

"Radu Drăgușin va fi 15 ani de acum înainte, el o să fie stâlp acolo. Nu zic acum că e talentul mondial, nu! Radu Drăgușin este un copil talentat, dar este un copil făcut de muncă, de seriozitate și de inteligență.

Acum, daca te uiti pe transfermarkt, este cotat la 3,5 milioane de euro, dacă mă uit după evaluarea lui Juventus, fără 10 milioane de euro nu îl dă. În 5 ani o să valoreze sigur 40-50 de milioane", a explicat acesta. 

Modifică setările cookies