"Mitica" Cardoso a pierdut finala turneului de la Viareggio: Empoli 2-4 Juventus VIDEO:

Echipa lui Mitica Cardoso, Empoli Primavera, a mancat bataie de la Juventus cu 2-4, in cel mai important turneu la nivel de juniori, finala Viareggio Cup.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Februarie 2010, 18:22
Data actualizarii: Luni 15 Februarie 2010, 20:34

Juventus a castigat finala prin hattrick-ul lui Immobile si golul din lovitura libera inscris de Yago. Ciro Immobile a fost desemnat golgeterul Turneului cu 10 goluri in timp ce Pinsoglio a fost desemnat cel mai bun portar. Cardoso a jucat tot meciul pentru Empoli.

Juventus Primavera isi pastreaza trofelul castigat anul trecut si ajunge la cota 7.

Empoli: Addario; Mazzanti, Tonelli, Alderotti, Tognarelli; Lo Sicco, Crafa (38’ pt Shekiladze), Signorelli (11’ st Brugman); Guitto; Pucciarelli (1’ st Saponara), DumitruCardoso.

Juventus: Pinzoglio; Bamba, Alcibiade, De Paola, Crivello; Giandonato, Marrone, Belcastro (46' st Libertazzi); Esposito (22’ st Boniperti), Immobile (26’ st Fischnaller), Yago.

Campania initiata de www.sport.ro pentru aducerea lui Cardoso la nationala l-a fascinat pe antrenorul nationalei de tineret. Cei 48 de mii de fani care au votat pe www.sport.ro pentru aducerea lui Cardoso la nationala l-au facut pe Emil Sandoi sa se gandeasca la o viitoare convocare a fotbalistului de la Empoli.

"Ma bucur ca fanii nationalei il vor la nationala. Ma voi duce si il voi urmari si in mai o sa-l chem la un meci amical al nationalei de tineret", a spus pentru www.sport.ro Emil Sandoi.

Modifică setările cookies