Stranieri

Când debutează Daniel Popa în Coreea de Sud. Primul meci va fi cu echipa unui fost star din Premier League!

Românul s-a transferat de la Chindia Târgoviște la Daejeon Hana Citizen, grupare din K League 2.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Martie 2022, 11:38
Data actualizarii: Joi 24 Martie 2022, 11:42

Atacantul Daniel Popa (26 de ani) a devenit de ieri jucătorul lui Daejeon Hana Citizen, echipă aflată pe locul 9 în K League 2, eșalonul secund al fotbalului din Coreea de Sud.

Fostul vârf al lui Dinamo a evoluat ultima dată la Chindia Târgoviște și va debuta la formația sud-coreeană sâmbătă dimineața, de la ora 9, împotriva celor de la Gyeongnam.

Adversarul Seol a fost semifinalist la Campionatul Mondial din 2002

Adversarii din week-end sunt antrenați de celebrul Seol Ki-Hyeon, primul sud-coreean care a înscris în UEFA Champions League, pe când juca pentru Anderlecht Bruxelles.

Seol a avut apoi o carieră frumoasă în Premier League, unde a jucat cinci sezoane pentru Reading și Fulham, cu ultima bifând și o finală de Europa League, în 2010.

Cu naționala Coreei de Sud, Seol a ajuns în 2002 până în semifinalele Campionatului Mondial!

Primele declarații ale lui Daniel Popa după transferul la Daejeon

”Este prima mea experiență într-o ligă străină, dar sunt foarte fericit să fiu alături de Daejeon Hana Citizen, club care are obiective și o viziune pe termen lung. 

Voi face tot ce ține de mine, alături de colegii mei, pentru a atinge obiectivele clubului prin evoluții bune și sper să demonstrez că merit să fiu parte a echipei în acest sezon”, a declarat Daniel Popa, după semnarea contractului.

Modifică setările cookies