"Asta ii lipseste lui Ianis Hagi, aici trebuie sa faca ceva!" Discurs-SOC in Italia! Ce trebuie sa faca pentru a ajunge la cel mai inalt nivel

"Asta ii lipseste lui Ianis Hagi, aici trebuie sa faca ceva!" Discurs-SOC in Italia! Ce trebuie sa faca pentru a ajunge la cel mai inalt nivel

Ianis Hagi are la ce sa se gandeasca in timpul izolarii la domiciliu.

Imprumutat la Rangers, Ianis are sanse mari sa fie cumparat de gigantul din Scotia. Echipa lui Gerrard nu e singura care e gata sa goleasca din conturi pentru el. Si Lazio sta la panda, confirma presa din Italia.

Fostul antrenor al Craiovei, Devis Mangia, a vorbit in Italia despre motivele pentru care Ianis nu s-a impus la Fiorentina sau Genk. Mangia spune ca Ianis trebuie sa-si 'completeze caracterul' pentru a putea face fata la cel mai inalt nivel.

"Ianis e un jucator de calitate, a avut norocul sa fie antrenat de talal sau. A crescut intr-un mediu foarte bun, tatal sau e un om al ideilor importante despre fotbal. Trebuie sa fie complet din punct de vedere al caracterului pentru a se impune la nivelul cel mai inalt", a spus Mangia in cadrul programului 'Taca La Marca" de la Radio Musica Television.

Acum selectioner al Maltei, Mangia ramane cu ochii pe Liga 1. Italianul a vorbit si despre situatia lui Florinel Coman, cel mai bine cotat jucator din Liga 1 in acest moment.

"In ultimii ani, fotbalul din Romania s-a relansat. Sunt echipe cu un nivel bun, trebuie doar sa te gandesti la semifinala pe care au atins-o la Euro U21 ca sa-ti dai seama de asta. Sunt jucatori tineri cu un nivel foarte bun, cum e si Coman. Nu stiu daca e pregatit pentru un club de top, dar sigur e unul dintre jucatorii cei mai interesanti din panorama europeana", a explicat Mangia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Carantina la sosirea în țară a fost eliminată pentru persoanele vaccinate cu a doua doză de cel puțin 10 zile
BRAT

Modifică setările cookies