Stranieri

”Aproape maiestuos”: Drăgușin, cel mai bun de la Sampdoria la primul său meci ca titular! Notele primite

Echipa românului a fost învinsă acasă de Atalanta.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Octombrie 2021, 08:55
Data actualizarii: Joi 28 Octombrie 2021, 09:10

Titular pentru prima dată la Sampdoria în meciul pierdut aseară pe teren propriu, 1-3 cu Atalanta în etapa a zecea din Serie A, Radu Drăgușin (19 ani) a fost folosit din nou pe postul de fundaș dreapta, evoluția sa fiind apreciată de media din Italia.

Gazzetta dello Sport i-a evidențiat pe Drăgușin și pe marcatorul Caputo dintre toți jucătorii gazdelor, în timp ce site-urile calciomercato.com și goal.com i-au acordat românului cea mai mare notă de la Sampdoria: 6,5 și, respectiv 6.

Sampnews24.com l-a notat cu 7: ”A arătat personalitate și simț tactic. A făcut puține greșeli, iar în anumite situații a fost aproape maiestuos”. 

A debutat la Sampdoria etapa trecută

”Una peste alta, a fost cel mai bun din defensivă. A jucat într-o poziție care nu-l avantajează, dar nu a arătat deloc rău, ba chiar s-a ținut foarte bine”, a scris calciomercato.com.

Fundaș central de meserie, Drăgușin a debutat la genovezi runda trecută, când a jucat fundaș dreapta în 2-1 cu Spezia. 

”Obiectivul este să acumulez cât mai multe minute și să ajut echipa. Este începutul meciurilor mele aici”, spunea internaționalul român de tineret, care este împrumutat de la Juventus Torino.

Modifică setările cookies