Parma Dennis Man Serie B valentin mihaila Stranieri

VIDEO Antrenorul Parmei, încântat de golurile marcate de români! „Man și Mihăilă zboară deja!” Ce note au primit 

Parma a deschis noul sezon din Serie B cu o remiză, pe teren propriu, în fața lui Bari, scor 2-2. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 13 August 2022, 08:43
Data actualizarii: Sambata 13 August 2022, 08:45

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost titulari pentru Parma în primul meci al sezonului și al doilea oficial, după victoria din Cupa Italiei cu Salernitana, scor 2-0. Fotbaliștii români au început sezonul cum nu se poate mai bine, cu câte un gol în cont, reușitele lor fiind cele care au adus primul punct Parmei în acest sezon. 

Dennis Man a deschis scorul, în minutul 4, din pasa lui Vazquez, însă oaspeții au egalat opt minute mai târziu, din penalty și au trecut în avantaj în minutul 36, după un gol marcat de Folorushno. Mihăilă a ieșit însă la rampă în al doilea minut de prelungiri ale primei reprize și a reușit să marcheze din lovitură liberă. 

Antrenorul Parmei, încântat de români: „Man și Mihăilă au calitate!” 

La conferința de presă de la finalul partidei, Fabio Pecchia, antrenorul Parmei, a avut cuvinte de laudă la adresa fotbaliștilor români, având remarci pozitive la adresa prestațiilor lor.

„Man trebuie să își recupereze forma fizică, dar acum are un ritm bun. Mihăilă a lucrat bine încă de la început. Man și Mihăilă au calitate, putere și capacitate de efort, muncesc mult, nu sunt surprins de comportamentul lor. Și Mihăilă a reușit să înscrie”, a declarat Pecchia conform ParmaLive

Notele primite de Dennis Man și Valentin Mihăilă după golurile marcate 

Jurnliștii de la ParmaLive le-au acordat cele mai mari note românilor, despre care au scris că „zboară deja”. Astfel, Dennis Man a primit cea mai mare notă din meci, 7+, alături de cuvinte de laudă pentru prestația avută în primul meci din campionat. 

„Dacă dimineața începe bine, este cel mai probabil ca Dennis să se distreze și să ne anime și pe noi anul acesta. Prima minge din campionat atinsă devine și primul său gol din Serie B, o perlă în slalom cu un șut puternic la colțul lung. Sare prin oponenți ca prina ace, inventează, se distrează. Un nivel al jocului foarte ridicat”, au scris italienii. 

De cealaltă parte, Valentin Mihăilă a fost notat cu 7: „Începe puternic, asemenea lui Man în dreapta, însă irosește prima oportunitate, șutând în Caprile din câțiva metri. Cu încăpățânare, nu e afectat și găsește, cu puțin noroc, golul la finalul primei reprize, cu o lovitură liberă care exploatează o gaură în zidul lui Bari. Încearcă să rupă ritmul și în a doua repriză, în special la început, însă rămâne treptat fără energie”.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies