Antrenorul Parmei a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Dennis Man 

Dennis Man Parma Serie B Stranieri Dennis Man
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Aprilie 2024, 19:19
Data actualizarii: Marti 30 Aprilie 2024, 19:29

Dennis Man a fost absent în Parma - Lecco după ce s-a accidentat la antrenament, iar Fabio Pecchia a vorbit despre starea de sănătate a internaționaului român.

Diagonisticat cu o inflamație musculară, antrenorul Parmei a dezvăluit că recuperarea lui Dennis Man a decurs foarte bine, iar jucătorul va fi disponibil pentru meciul cu Bari, care le poate aduce promovarea în Serie A. 

"Echipa este bine, ne-am revenit după meciul dificil cu Lecco. L-am pierdut pe Benedyczak, sper totuşi ca Adrian să ni se alăture cât mai curând cu putinţă. 

L-am recuperat pe Dennis Man, care va face parte din echipă. Restul jucătorilor sunt apţi", a spus Fabio Pecchia la conferinţa de presă, potrivit stadiotardini.it.

Dennis Man s-a înțeles cu Parma la începutul anului 2021. Cu un contract scadent până în iunie 2025, internaționalul român este cotat de site-urile de specialitate la 6.5 milioane de euro.

În acest sezon, Dennis Man a fost unul dintre jucătorii de bază de la Parma, marcând 11 goluri şi oferind 5 pase de gol în 30 de meciuri disputate în Serie B.

Dennis Man ar fi ajuns la un acord cu Parma

Chiar dacă se vorbește despre un transfer al lui Dennis Man în Bundesliga, presa din Italia a anunțat că fotbalistul ar fi ajuns la un acord cu Parma pentru prelungirea contractului.

"Parma merge înainte cu directorul sportiv Mauro Pederzoli. Sunt gata și noile contracte cu Benek și Man", a titrat Parma Today, sâmbătă dimineață.

"Se pare că Parma alege continuitatea. Sunt în derulare discuții pentru reînnoirile contractelor membrilor din zona tehnică a clubului, iar în curând vor fi anunțate oficial și prelungirile înțelegerilor cu Adrian Benedyczak și Dennis Man", au mai scris italienii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!