S-a rupt? Anunțul făcut de antrenorul lui Dennis Man, după accidentarea suferită de internaționalul român

Dennis Man Parma Stranieri Dennis Man / Foto: Imago
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Aprilie 2024, 11:13
Data actualizarii: Duminica 28 Aprilie 2024, 11:14

Parma a făcut spectacol în meciul cu Lecco. Echipa lui Dennis Man și a lui Valentin Mihăilă s-a impus cu scorul de 4-0 și a făcut un pas important către promovarea în Serie A.

Dennis Man a suferit o accidentare minoră la antrenamente și nu a făcut parte din lotul Parmei la meciul cu Lecco, dar Valentin Mihăilă a reușit să se facă remarcat cu un gol superb.

Fabio Pecchia: ”Nu am vrut să riscăm cu Dennis Man!”

La conferința de presă de la finalul meciului, Fabio Pecchia a oferit mai multe detalii în legătură cu problemele lui Dennis Man. Întrebat dacă se va putea baza pe Man la următorul meci, cu Bari, tehnicianul a dezvăluit că fotbalistul a fost supus unei investigații, însă nu a fost descoperită nicio accidentare gravă.

Totuși, Pecchia nu a vrut să își asume niciun risc, astfel că l-a lăsat pe internaționalul român în afara lotului.

Dennis a fost supus unei investigații generale. Nu a fost ceva anume, dar am preferat să nu riscăm. Am la dispoziție un lot care îmi permite să fac anumite alegeri”, a spus Fabio Pecchia la finalul meciului cu Lecco, potrivit Parma Live.  

Valentin Mihăilă a primit una dintre cele mai mari note la meciul cu Lecco

Pentru prestația sa, Valentin Mihăilă a primit nota 7,5 din partea italienilor de la Parma Live, una dintre cele mai mari note acordate jucătorilor Parmei.

Un gol, multe accelerări și multe faze finalizate cu șuturi la poartă. Mai întâi în partea dreaptă, mai apoi în flancul stâng. Astăzi, a găsit spațiu și s-a distrat cu dribbliguri și un-doi-uri. Înlocuit în timpul meciului, și-ar mai fi dorit să stea pe teren câteva minute”, au scris italienii de la ParmaLive.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!