Nicolae Stanciu anamaria prodan Wuhan Three Towns Stranieri

FOTO Anamaria Prodan, încântată de performanța reușită de Nicoale Stanciu în China. Mesajul transmis de impresară: "Primul în toate!!"

Nicolae Stanciu a devenit campion al Chinei cu Wuhan Three Towns, după ce adversara Tianjin Jinmen Tigers a declarat forfait pentru meciul din ultima etapă a Superligii (CSL).

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Decembrie 2022, 17:37
Data actualizarii: Sambata 31 Decembrie 2022, 17:50

Wuhan Three Towns, nou-promovată în Superligă, a câştigat titlul la golaveraj (cinci goluri în plus) în faţa rivalei Shandong Taishan (78 de puncte fiecare), care nu va juca nici ea în ultima etapă, adversara Beijing Guoan anunţând forfait din aceleaşi motive ca Tianjin Jinmen Tigers.

Mijlocașul român a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai echipei care venea după două promovări consecutive, având 10 goluri marcate în acest sezon și 11 pase decisive. Nicolae Stanciu a devenit astfel și primul român din istorie care câștigă titlul de campion în patru țări diferite: Belgia, Cehia, România și China. 

Anamaria Prodan, mesaj de felicitare pentru Nicolae Stanciu

Anamaria Prodan, impresarul lui Nicolae Stanciu, a publicat un mesaj de felicitare pentru internaționalul român.

"Te iubesc!!! Felicitări!!! Primul în toate!!! Primul român care a câștigat campionatul în 4 țări diferite!!! Ai dat o lecție fabuloasă tuturor celor care au vorbit numai prostii la adresa ta! Bravo", a scris Anamaria Prodan pe contul de Instagram.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!