anamaria prodan Arabia Saudita Damac Nicolae Stanciu Wuhan Three Town Stranieri

Anamaria Prodan confirmă transferul lui Nicolae Stanciu! Suma plătită de arabi + salariul jucătorului

Anamaria Prodan a oferit detalii despre transferul lui Nicolae Stanciu în Arabia Saudită, la formația Damac, antrenată de Cosmin Contra.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Septembrie 2023, 12:30
Data actualizarii: Joi 07 Septembrie 2023, 12:29

După un an și jumătate în China, la Wuhan Three Town, Nicolae Stanciu a decis să revină în campionatul Arabiei Saudite, unde a mai jucat la Al Ahli. Principalul motiv al acestei hotărâri este dorința fotbalistului de a fi mai aproape de casă, susține impresarul Anamaria Prodan.

Nicolae Stanciu semnează cu Damac. Anamaria Prodan confirmă

"Am tot vorbit cu Nicolae Stanciu în ultima perioadă. Mi-a spus că vrea să vină mai aproape de casă, să fie cât mai aproape de familie.

Acesta este principalul motiv pentru care s-a transferat la Damac. Am spus-o, mă repet. Nicolae Stanciu este cel mai bun jucător de fotbal al României în acest moment", a spus Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Impresarul a adăugat pentru sursa citată că suma plătită de Damac în schimbul lui Stanciu va fi de 2,5 milioane de euro, iar jucătorul va încasa 2 milioane de euro anual, la care se pot adăuga și bonusuri.

Mijlocașul ofensiv a mai jucat în Arabia Saudită la Al Ahli în perioada ianuarie 2018 - iulie 2019, după ce a fost cumpărat de la Sparta Praga, pentru 10 milioane de euro.

Nicolae Stanciu va fi al șaselea jucător român din Arabia Saudită, după Ciprian Tătărușanu, Andrei Cordea, Florin Tănase, Andrei Burcă și Alin Toșca.

În China, Stanciu a traversat o formă excelentă, cu 11 goluri și 26 de pase decisive în 53 de apariții. Mijlocașul român a cucerit titlul și Supercupa cu formația chineză.

Damac a început slab noul sezon, cu trei remize și două înfrângeri în primele cinci etape. Echipa lui Cosmin Contra ocupă locul 16, cu 3 puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!