Laurentiu Reghecampf Ana-Maria Prodan Stranieri

Al-Hilal ii face probleme lui Reghe! Acuzatii DURE pentru sotia sa, un conflict deschis cu lumea civilizata! Poate fi dat afara!

Au inceput problemele pentru Laurentiu Reghecampf, din cauza modului in care este vazuta sotia sa in Arabia Saudita.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Mai 2014, 10:49
Data actualizarii: Miercuri 28 Mai 2014, 10:54

Sotia lui Reghe, Ana-Maria nu este vazuta cu ochi buni in Arabia Saudita.

CE SPUN ARABII

Stricti din punct de vedere al libertatii obisnuite in Europa, cei din tarile arabe vad intr-un mod negativ pasiunile pe care le are sotia antrenorului plecat de la Steaua.

Cei de la 'news.com.au' scriu ca Reghecampf poate fi chiar dat afara din cauza diferentelor dintre civilizatia europeana si cea araba.

Un conflict intre doua lumi, cea araba catalogand diferit lucruri care in Europa sunt perfect normale in acceptiunea societatilor de aici.

Reactiile de pe Twitter in Arabia Saudita spun ca Ana-Maria este 'gambler addict' (dependenta de pariuri), doar pentru ca e obisnuia sa mearga la Las Vegas. O exagerare pentru un aspect obisnuit in statele democratice.

Nici tatuajele pe care le are sotia lui Reghe nu sunt in regula in Arabia Saudita, acolo unde femeile ies pe strada acoperite, iar picturile sau tatuajele pe corp sunt interzise in acest stat islamic.

In plus, faptul ca a pozat intr-o revista destinata barbatilor, in Romania, nu este vazut cu ochi buni de sauditi.

Cei de la Al-Arabiya noteaza reactiile de pe Twitter, care o acuza pe Ana-Maria. Oamenii spun ca Reghecampf nu are cum sa conduca bine un club ca Al-Hilal de vreme ce nu isi poate controla sotia. Sursa AICI

Organizatia care controleaza ca oamenii sa respecte randuielile islamice se numeste 'Politia Religioasa', insarcinata cu pedepsirea celor care ies din tipicurile din Arabia Saudita.

Fanii scriu pe Twitter chiar ca "sotia lui Reghecampf este model pentru revistele pornografice" sau ca "antrenorul e un aranjor de meciuri, iar sotia sa o dependenta de pariuri", exagerari clare in raport cu lumea europeana.

AICI Povestea reala din spatele rupturii lui Reghecampf de Steaua! Ce s-a intamplat in casa lui Gigi Becali, de fata cu jucatorii

Modifică setările cookies