Aparitie surpriza la antrenamentul FCSB! Adi Popa se antreneaza sub comanda lui Dica! FOTO

Aparitie surpriza la antrenamentul FCSB! Adi Popa se antreneaza sub comanda lui Dica! FOTO

Adi Popa si-a incheiat conturile cu Reading, echipa care s-a salvat in ultima clipa de la retrogradare. 

Popa a revenit la FCSB si se antreneaza sub comanda lui Nicolae Dica. Mijlocasul a fost imprumutat de Reading in Arabia Saudita in acest sezon, insa acolo nu a impresionat si a fost trimis inapoi in Anglia. Reading s-a luptat pentru salvare pana in ultima etapa, iar mijlocasul roman nu a avut loc in lotul echipei.

Dupa o perioada in care a ramas practic fara echipa, Popa a revenit la FCSB, iar azi s-a antrenat sub comanda lui Dica.

Becali l-a anuntat ca poate sa semneze oricand cu echipa lui, insa nu ii garanteaza un loc de titular. 

"Daca poate sa vina, da, la noi are usile deschise oricand. Mie mi-a placut de el cat a jucat. Nu ma intereseaza daca s-a descurcat sau nu in Anglia. Nepotul meu hotaraste, care m-a intrebat, mi-a cerut parerea.

Nu eu hotarasc. Nu sunt banii mei, sunt actiunile familiei, dar le-am cedat. Nu mai am chef sa fiu judecat de aceste comisii arbitrare, fara arbitri", spunea Dica. 

 

Jucatorul nu era convins sa semneze cu FCSB pentru ca nu i se garanteaza locul de titular. S-ar putea sa nu aiba de ales. 


"Am discutat intre patru ochi cu domnul Becali, am fost dispus sa revin. Becali a vrut sa ma ajute, dar am inteles ca imi va fi greu sa joc si nu am putut accepta asta.

Steaua are o politica, pe benzi sunt doi jucatori de viitor (n.n. Coman si Man), iar acestia trebuie vanduti pentru a aduce profit clubului", a fost sincer Adi Popa.

"M-a rugat daca pot sa-l primesc si pe el. E in vacanta si sa ii permit si lui sa se antreneze cu noi. L-am chemat, nu am nicio problema din punctul asta de vedere.", a spus Dica. 

Citeste si:FCSBAdi Popa
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, fruntașă în UE privind femeile manager. Afacerile mamelor sunt tot mai prospere în online
BRAT

Modifică setările cookies