Accidentare cumplită suferită de portarul român din Serie A! Anunțul îngrijorător făcut de club

mihai popa AC Torino Serie A Stranieri Mihai Popa
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 14 Septembrie 2023, 18:46
Data actualizarii: Joi 14 Septembrie 2023, 18:54

Mihai Popa (22 de ani), portarul român ajuns la Torino din postura de jucător liber de contract, s-a accidentat la antrenamente.

Incidentul a avut loc în timpul unei sesiuni de pregătire și a fost rezultatul unui tackling.

Potrivit informațiilor oferite de clubul Torino, Mihai Popa a suferit o fractură la peretele orbital în urma accidentării. Echipa medicală a intervenit rapid pentru a-i acorda primul ajutor și a transportat imediat jucătorul la spital pentru investigații suplimentare.

Clubul a postat un comunicat pe rețelele de socializare în care a dezvăluit cum s-au petrecut lucrurile: „Mihai Popa, după un contact la antrenament, a suferit o fractură a peretelui orbital. Noi teste instrumentale sunt așteptate săptămâna viitoare”.

Deși în sezonul trecut fost titular incotestabil la FC Voluntari, Mihai Popa a fost până acum rezervă în toate meciurile oficiale jucate de echipa lui Ivan Juric.

Mihai Popa ”încă trebuie să se acomodeze cu fotbalul italian”

Torino Granata, publicația online care este specializată pe știrile despre echipa torineză, subliniază că românul este singurul fotbalist adus de echipa din Serie A liber de contract și scrie în continuare:

”E mult potențial în această echipă a lui Torino. Avem tineri care vor crește: Gemello, Popa, Zima, Sazonov, N’Guessan, Soppy, Gineitis și Seck.

Noutățile Popa și Sazonov încă trebuie să se acomodeze cu fotbalul italian, iar pauza pentru meciurile echipelor naționale va ajuta cu siguranță la integrarea lor” - mai multe detalii AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!