GALERIE FOTO Ce se întâmplă cu portarul român din Serie A rezervă în primele 4 meciuri oficiale ale sezonului din Italia

mihai popa fc voluntari Ivan Juric Serie A Torino Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Septembrie 2023, 11:46
Data actualizarii: Joi 07 Septembrie 2023, 11:48

Mihai Popa a ajuns la Torino din postura de jucător liber de contract.

Transferat de Torino din postura de jucător liber de contract după ce în ultimul sezon a fost titular incontestabil la FC Voluntari, portarul Mihai Popa (22 de ani) a fost până acum rezervă în toate meciurile oficiale jucate de echipa lui Ivan Juric.

Popa a stat pe bancă în 2-1 cu Feralpisalo în Coppa Italia, apoi în primele trei etape din Serie A, 0-0 cu Cagliari, 1-4 cu AC Milan și 1-0 cu Genoa.

Mihai Popa ”încă trebuie să se acomodeze cu fotbalul italian”

Torino Granata, publicația online care este specializată pe știrile despre echipa torineză, subliniază că românul este singurul fotbalist adus de echipa din Serie A liber de contract și scrie în continuare:

”E mult potențial în această echipă a lui Torino. Avem tineri care vor crește: Gemello, Popa, Zima, Sazonov, N’Guessan, Soppy, Gineitis și Seck.

Noutățile Popa și Sazonov încă trebuie să se acomodeze cu fotbalul italian, iar pauza pentru meciurile echipelor naționale va ajuta cu siguranță la integrarea lor”.

Popa, fost internațional de tineret, a semnat în vară o înțelegere pe trei sezoane cu Torino.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!