Auxerre Daniel Niculae Eric Cantona Manchester United Rapid Stranieri

A vrut sa fie primul roman care-i calca pe urme lui Cantona! "Ma gandesc sa plec in Spania sau Anglia"

Un jucator roman de nationala a vrut sa-i calce pe urme marelui Eric Cantona. Acum va pleca de la echipa care l-a lansat pe Cantona si cauta un club in Spania, Germania sau Anglia.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Martie 2010, 04:56
Data actualizarii: Marti 02 Martie 2010, 23:08

Daniel Niculae a avut o toamna destul de buna in Franta. El e dezamagit ca nu a reusit la Auxerre sa faca ceea ce Cantona, Cisse sau Mexes au fost in stare, sa plece pe bani buni la cluburi mari din Europa.

"Cand am semnat aveam 23 de ani. Stiam ca Auxerre e o echipa care formeaza jucatori pentru a-i vinde mai departe. Asa s-a intamplat cu Cantona, Djibril Cisse, Mexes. Speram sa fie o trambulina si pentru mine, pentru a ajunge la un club mai mare.", a spus Daniel Niculae in Adevarul.

Atacantul convocat de Razvan Lucescu la nationala pentru meciul cu Israel spune ca va pleca din Franta in aceasta vara, iar Anglia, Spania si Germania sunt posibile destinatii:

"Aici nu mai raman, am nevoie de o schimbare. Au fost niste discutii anul trecut de prelungire a contractului, dar nu s-au finalizat. As vrea sa schimb si campionatul, nu doar echipa. Ma gandesc la Spania, la Germania, poate la Anglia. Voi avea avantajul de a fi jucator liber de contract."

Daniel Niculae nu a uitat insa de Rapid, alatudi de care a trait cea mai buna perioada din cariera, perioada EUROfantastica. El vrea sa-si incheie cariera in Giulesti si ii face o bucurie lui Copos. Va juca si gratis la final de cariera.

"La Rapid imi voi incheia cariera, asta e sigur, chiar si daca va fi sa joc gratis.", a declarat Daniel Niculae in Adevarul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies