Dennis Man Como - Parma Serie B Stranieri

A trecut sau nu clasa? Ce notă a primit Dennis Man după eșecul Parmei din campionat

Românul se află la echipa din Serie B din ianuarie 2021.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Martie 2023, 18:22
Data actualizarii: Sambata 18 Martie 2023, 18:35

Parma a făcut deplasarea pe Stadionul „Giuseppe Sinigaglia” pentru duelul din etapa cu numărul 30 din Serie B cu Como, clubul patronat de legenda Franței, Thierry Henry. Formația lui Fabio Pecchia a pierdut, însă cu 0-2.

A trecut sau nu clasa? Ce notă a primit Dennis Man după eșecul Parmei din campionat

Dennis Man nu a fost titular, însă tehnicianul Parmei l-a introdus pe fotbalistul român la pauză, în locul lui Gabriel Charpentier, moment în care tabela indica 1-0 pentru Como.

După introducerea lui Man pe gazon, situația nu s-a îmbunătățit pentru Parma. Echipa lui Fabio Pecchia a mai încasat un gol și a pierdut trei puncte importante în lupta pentru un loc cât mai bun în Serie B.

Conform ParmaLive, Dennis Man a fost notat cu 5: „Începe promițător cu câteva idei bune, dar pe care nu le poate duce la bun sfârșit, ajungând, în cele din urmă, să se adapteze la mediocritatea generală”, au punctat italienii.

După acest meci, Dennis Man a bifat a 21-a partidă în tricoul Parmei în acest sezon. De asemenea, fotbalistul român a reușit să marcheze patru goluri și să paseze decisiv în două situații, în campionat, în actuala stagiune.

Como - Parma 2-0

Gazdele au început cum nu se putea mai bine meciul din runda cu numărul 30. Alberto Cerri a deschis scorul în minutul 5, din pasa lui Nicholas Ioannou.

În partea a doua a meciului, Tommaso Arrigoni a majorat diferența la 2-0, iar până la fluierul de final al arbitrului Meraviglia, tabela a rămas nemodificată, iar Como a beneficiat de cele trei puncte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!