Vivi Răchită nu o voia pe CSA Steaua în play-off-ul din Liga 2: „Nu aveau drept de promovare, au jucat degeaba!” 

Valeriu Rachita csa steaua liga 2 play-off Vivi Rachita Liga 2 Vivi Răchită și Daniel Oprița
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Martie 2023, 17:24
Data actualizarii: Sambata 18 Martie 2023, 17:24

Vivi Răchită nu înțelege de ce CSA Steaua evoluează în play-off, cu toate că nu are drept de promovare. 

CSA Steaua a început cu dreptul play-off-ul din Liga 2. Roș-albaștrii au învins-o pe Unirea Dej cu 3-0, grație autogolului lui Gabriel Buta și reușitelor lui Tsvetelin Chunchukov și Atanas Trică, din minutele 41, 48 și 73. 

Vivi Răchită, un nou apel către Federația Română de Fotbal 

Cu toate acestea, la fel ca în ultimele două sezoane, elevii lui Daniel Oprița nu au drept din promovare, din cauza faptului că societatea nu s-a privatizat și aparține încă de Ministerul Apărării Naționale. Pentru a rezolva această problemă, Vivi Răchită îi solicită Federației Române de Fotbal să vină cu o soluționare, în urma căreia în play-off să evolueze doar echipele care au drept de promovare, pentru a nu apărea ulterior discuții.

„Mai discutam noi dacă intram în play-off Iași, Galați și CSA Steaua, nu aveau drept de promovare și au jucat degeaba în play-off. Nu știu, cei de la FRF ar trebui să găsească o formulă ca acest echipe fără drept de promovare, chiar dacă sportiv se califică în play-off să găsească o formulă ca aceste echipe să nu joace în play-off pentru promovare dacă nu au dreptul și dacă nu au schimbat structura clubului. Să joace echipele care chiar se bat pentru promovare, așa se pot întâmpla multe.

Dacă Steaua pierde un meci, celelalte echipe pot spune că s-au dat la o parte și pot apărea speculații. Ei nu joacă pentru promovare, ei joacă să se pregătească pentru sezonul viitor, care nici în acela nu cred că vor putea promova. Eu nu am auzit până acum și suntem deja la sfârșitul campionatului, că se ocupă de această problemă importantă, adică să schimbe statutul clubului din club de drept public în societate comercială sau într-o asociere cu o societate comercială”, a declarat Vivi Răchită pentru Sport Total FM

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!