A ratat Europa, dar poate prinde mutarea CARIEREI! Dan Petrescu isi negociaza plecarea la o echipa miliardara! Poate juca in Liga la anul:

Autor: Sport.ro
Miercuri 29 Mai 2013, 16:59

	A ratat Europa, dar poate prinde mutarea CARIEREI! Dan Petrescu isi negociaza plecarea la o echipa miliardara! Poate juca in Liga la anul:

►Cupa sus, Romania! Castiga AICI bilete la finala Cupei, PETROLUL - CFR, sambata 20:45, in direct de pe National Arena la PRO TV si Voyo.ro!

Dan Petrescu a ratat 'la mustata' calificarea in Europa League cu Dynamo Moscova, dupa ce a inregistrat doua rezultate dezamagitoare in finalul de campionat - doar doua egaluri cu Alania si Volga, insa rusii scriu ca acest insucces nu ii stirbeste cu nimic din imaginea pe care si-a facut-o in cei trei ani petrecuti la Kuban si Moscova.

Ba chiar mai mult de atat, sefii celor de la Zenit Sankt Petersburg au ramas impresionati de modul in care cel supranumit 'SuperDan' a reusit sa transforme pe Dinamo Moscova, echipa pe care a preluat-o in urma a cinci infrangeri consecutive.

Potrivit cotidianului Izvestia, sefii lui Zenit il vad deja pe Dan Petrescu ca succesorul perfect pentru Luciano Spalletti, antrenor al carui contract va expira in aceasta vara si care a ratat obiectivul impus de sefi, castigarea campionatului. Un alt lucru pentru care acestia nu vor sa ii ofere prelungirea lui Spalletti este si legat de incapabilitatea sa de a conduce vestiarul, ultimul an fiind marcat de scandaluri intre jucatorii rusi ai echipei si vedetele de zeci de milioane transferate in ultimul an - Hulk sau witsel.

Si mai interesant este salariul pe care Zenit i l-ar oferi lui Dan Petrescu, jurnalistii de la Izvestia spunand ca Dan Petrescu este ademenit cu un contract de 8 milioane de euro in doua sezoane.

Dan Petrescu a refuzat la sosirea in Romania, in urma cu doua zile, sa discute despre o eventuale mutare.

Daca va semna cu Zenit, Dan Petrescu va avea sub comanda jucatori de zeci de milioane, precum Hulk, Witsel, Criscito sau Bruno Alves.

Jocurile Olimpice de la Tokyo. România a câștigat medalia de argint în finala de dublu rame masculin
BRAT
Modifică setările cookies