A luat 3 avioane ca sa nu rateze transferul VIETII! Goian va semna in 24 de ore cu Rangers, scotienii vor sa-l foloseasca maine in Liga!

Autor: Sport.ro
Luni 25 Iulie 2011, 09:52

	A luat 3 avioane ca sa nu rateze transferul VIETII! Goian va semna in 24 de ore cu Rangers, scotienii vor sa-l foloseasca maine in Liga!

Rangers vrea sa-l legitimeze de urgenta pe Goian, scrie azi presa din Scotia, pentru a-l folosi chiar si MAINE in meciul din turul 3 al Ligii cu Malmo.

Goian la Rangers e o chestiune de ore in acest moment. Scotienii si Palermo s-au inteles pe transfer, acum Goian mai trebuie sa semneze.

Presa din Scotia scrie ca Dorin Goian a schimbat 3 avioane ca sa ajunga in aceasta dimineata la Glasgow.

Rangers spera sa-l legitimeze pe lista UEFA ca pe un "transfer de ultima ora" si sa-l poata folosi in meciul cu Malmo de maine seara din prel. Ligii.

"Sunt cateva probleme in acest moment, dar sper ca se vor rezolva si voi semna. Sunt incantat de posibilitatea de a juca la Rangers. E o echipa mare in Europa si un club de Champions League. As fi onorat sa joc la Rangers. Mai mult nu pot sa vorbesc pentru ca nu am semnat inca. Sper ca totul sa fie OK.", a spus Goian.

"Sper sa il luam pe Goian in urmatoarele 24 de ore.", a declarat si antrenorul lui Rangers, Ally McCoist.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Ratingul României a fost menţinut de S&P. De ce nu am ajuns la "junk"
BRAT