VIDEO EXCLUSIV A jucat o carte pierzătoare Radu Drăgușin? Mesajul lui Mihai Stoichiță transmis la Ora Exactă în Sport 

Mihai Stoichiță a fost invitat marți dimineața la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Septembrie 2021, 11:51
Data actualizarii: Marti 28 Septembrie 2021, 12:03

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, unul dintre susținătorii lui Radu Drăgușin, consideră că stoperul lui Juventus Torino nu a luat cea mai bună decizie în momentul în care a acceptat să fie împrumutat la Sampdoria.

Mihai Stoichiță: "Drăgușin trebuia să aleagă altfel"

"Drăgușin s-a dus la Sampdoria, uite că nu joacă! Eu mă gândesc la el ca la un jucător de 19 ani pe care l-am văzut în naționala României, cu niște calități deosebite, din păcate, nu știu dacă a ales bine și el Sampdoria.  Lucrul asta trebuia speculat altfel. El trebuia să aleagă altfel. Să fie el pilonul de rezistență, nu să fie plantat el lângă alții", a declarat Mihai Stoichiță, marți dimineața, la Ora Exactă în Sport, emisiune moderată de Ioana Cosma. 

  • Așa a ajuns Radu Drăgușin la Sampdoria: ”Am avut diverse oferte, a fost cea mai bună alegere”

Fundașul naționalei U21 a fost rezervă la Sampdoria în toate cele patru partide jucate în Serie A de noua sa  echipă. Cotat de transfermartkt la 3 milioane de euro, Drăgușin a jucat în 4 meciuri prntru Juventus: două în Cupa Italiei, unul în Serie A și unul în Champions League. El este văzut drept unul dintre cei mai talentați jucători din academia lui Juventus. Sampdoria a terminat campionatul pe locul 9, în sezonul precedent.

Modifică setările cookies